| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 40000 poruka u Humor forumu; Ovo je kriva tema za takav razgovor!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4482 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Veličina ili Tehnika ?? Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #4483 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Veličina ili Tehnika ?? da li sve pedofile zanima kako razmišljalju mlade cure ili? Ne vrijeđaj!!!
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... Zadnji Uredio daidza : 10-05-07 u 21:33. |
| | |
| | #4487 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Veličina ili Tehnika ?? ispričavam se zbog insinuacije pedofilizma,...maslow,dragi ja nisam krava,ja mogu biti krava a junica garant nisam-to smrdi.i još jenput,ispričavam se zbog insinuacije da junčevi smrde....skužajte
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #4488 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličina ili Tehnika ?? curićak, čemu to mogu biti u nicku?
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
![]() |
| Tagovi: 40000, offtopic, oftopik, poruka, spam, spamm, tema |
« Ne podnosim
|
Koliko rep power? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (0 članova i 2 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.