| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 40000 poruka u Humor forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #9552 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,041
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 10000 poruka "kupi mi majko fen da zaližem kosu i budem njen" ![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #9553 (permalink) |
| charolastra | Re: ovo je tema od 10000 poruka ali gole vrištulje su vrhunac ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9554 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-01-08
Poruka: 93
![]() | Re: Antonija Šola Uskoro cu ja ovdje staviti antonijine slike: http://www.sola-antonija.piczo.com Samo ih necete moci spremiti, a da tu ne stavljam hrpu slika, mozete mi reci koju sliku zelite od tamo, reci cete mi koji red i koje slika od brojenja sa lieva na desno, jos nema slika ali mozete pogedati, pozzzzzzzzzzzzzzz |
| | |
| | #9556 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 10000 poruka You could buy me diamonds You could buy me pearls Take me on a cruise around the world Baby, you know I'm worth it Dinner light by candles Run my bubble bath Make love tenderly to last, and last Baby, you know I'm worth it If you treat me fairly I'll give you all my goods... Treat you like a real woman should Baby, I know you're worth it If you never play me Promise not to bluff I'll hold you down when it gets rough 'Cause baby, I know you're worth it She rolls the mile; makes you smile, all the while being true Don't take for granted the passions that she has for you You will lose, if you choose, to refuse to put her first She will and she can find a man who knows her worth!
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #9559 (permalink) |
| Veteran | Re: ovo je tema od 10000 poruka Upali smo u nekakvu dosadnu fazu. Kako se iz toga izvući? ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: 40000, offtopic, oftopik, poruka, spam, spamm, tema |
« Ne podnosim
|
Koliko rep power? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (0 članova i 2 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:17.