| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 40000 poruka u Humor forumu; Ne znam ni koja je Hrvatska pjesma... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15702 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,934
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka ovaj eurosong je sprdnja kakve nema, sramota i normalno takve su i pjesme i ljudi koji nastupaju, pogotovo ovi nasi starkelji, sramota najgore od svega je kolko to ljudi cak i prati
__________________ European Capital of Trophies - Manchester '08 |
| | |
| | #15703 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: ovo je tema od 20000 poruka ja nemam pojma ni koja je naša pjesma isto ![]()
__________________ Prijave za 2. sezonu CP virtualne kladionice Utakmice koje će biti u 1. kolu odigravaju se 17. i 18. 1. , a parovi za prvo kolo će biti postavljeni par dana ranije... |
| | |
| | #15708 (permalink) |
| charolastra | Re: ovo je tema od 20000 poruka je, iz njihove mladosti ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15710 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 901
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka Citat:
PREjadno..ja ne vjerujem kako se ovdje djetinjaste svadje vode..al bas ono - pubertetske..tak se curice svadjaju u 7. razredu osnovne skole i onda se umjesa decko od neke pa ju brani, pa nju napada jos 10 curica, pa ona popizdi..i tak..po meni se nitko samouvjeren i normalan ne bi upustao u takve rasprave gdje ce na kraju ispast jadan. ma u biti..however, ja sam svoje rekla, unazad nekoliko stranica.. al se nemrem nacudit 'skandalu' kokošjem.. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 40000, offtopic, oftopik, poruka, spam, spamm, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:23.

i onda se umjesa decko od neke pa ju brani, pa nju napada jos 10 curica, pa ona popizdi..i tak..