| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 40000 poruka u Humor forumu; Citat: Pravi autor: dadyml @ Adolon @ A zadnji put kad smo se, vidli, jel si ga imao? Ma jok...taj put ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #16653 (permalink) |
| :crazy Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 21
Poruka: 10,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka naravno, pa suzdrza san se komentara, zamisli da san komentira... samo da znas nije mi lako bilo uz tako socnu izjavu ![]()
__________________ I'm not a complete idiot. Some parts of me are still missing! |
| | |
| | #16654 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka kuis ti koje ja kvizove dobivam od dady na facebook: "You have a Kolki si debil request. I wanna know Kolki si debil -- Just answer 5 questions and find out instantly! It's SCARILY accurate. " Vidla mala da ima u meni potencijala ![]() ![]()
__________________ ..pita me pamet šta mi to treba, kad imam nju i sretni dom, pita me pamet i ja se pitam, šta ćeš ti u srcu mom... |
| | |
| | #16656 (permalink) |
| :crazy Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 21
Poruka: 10,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka haha, mrzin kad mi ta njasra salju na fejsu, jedina stvar sto me tamo smeta je to ![]()
__________________ I'm not a complete idiot. Some parts of me are still missing! |
| | |
| | #16659 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: ovo je tema od 20000 poruka Citat:
![]() A znaš tko je to meni poslao ![]() f_b_s ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 40000, offtopic, oftopik, poruka, spam, spamm, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:21.