ti nešto zapeo za te pedere....razmisli malo o tome....
Raspravljate o temi ovo je tema od 50000 poruka u Igre bez granica forumu, dio Humor foruma; kakva pravila igre, nemam blage, pa do koliko je došao...
ti nešto zapeo za te pedere....razmisli malo o tome....
Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje
Ti se tam karaš okolo s silverom a najedamput sam ja peder... nebi išloPravi autor: Kristijan
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
ne ne ne ne ne ne ne
ne karam se ja sa njim, ja njega karam, on je peder ne ja
Ti njega karaš a nisi peder, objasni mi to, ne kužim ti ja te pederske stvari...Pravi autor: Kristijan
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
ma ti se praviš da ne kužiš
ovako: ako ja njega karam onda ja nisam peder, jer peder je onaj tko da guze kužiš
ja nisam do sada dao guze
jel sada jasno
Pravi autor: Kristijan
Ne, to je i dalje pederluk na sve strane
![]()
Radar404 <- moj blog
ma nije jebote, staviš kondom i deri
kaj ti znaš kod jebeš, kaj ak imaš povez na očima, isto ti je dal kara silvera u guzu ili christinu aguileru u guzu
dobro mislim da je silver razvaljeniji
Pravi autor: Kristijan
![]()
Radar404 <- moj blog
ali gle to je samo moje skromno mišljenje, možda i nije tako, to će nam alfa potvrditi