hahhaha, ma kaj si ti lud, ja volim cure,
ili kako bi rekao JAY Z I LOVE GIRLS GIRLS GIRLS
Raspravljate o temi ovo je tema od 50000 poruka u Igre bez granica forumu, dio Humor foruma; Pravi autor: Kristijan ali gle to je samo moje skromno mišljenje, možda i nije tako, to će nam alfa potvrditi ...
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
hahhaha, ma kaj si ti lud, ja volim cure,
ili kako bi rekao JAY Z I LOVE GIRLS GIRLS GIRLS
Ko?Pravi autor: Kristijan
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
đej zi
pjevač onaj reper od beyonce muž dečko štalijeveć
i love girls girls girls
Sve si mi rekoPravi autor: Kristijan
: nikad čuo
Radar404 <- moj blog
Pravi autor: Kristijan
šta sa hočeš od mene?????????
hočeš opet kurca!!!!!????
e neče ići????!!!!!!!!!!!!!![]()
e da se bum vas tužil!!!!!!!!!!!!!!!!
da, da... nije Kiki peder.. on samo pomaže frendu koji je pederPravi autor: Kristijan
![]()
![]()
![]()
![]()
pa mu ga zabija![]()
![]()
Kiki, pretpostavljam da sve vise i vise glupih topica proizlazi iz zelje da ti forum bude sto popularniji ali po meni, ides u krivom smjeru...
ovaj topic, kao i oni sa glupim igrama, su nista drugo nego spam, odnosno zatrpavanje foruma glupostima. Ja, a pretpostavljam i mnogi drugi, ih uspjesno izbjegavam ali sad sam odlucio nesto reci...
Radis vise stete nego koristi...
Buffalo theory - my theory
Nije to spam, ak se ljudi tak zabavljaju nek bude, kakve veze ima zatrpavanje s ovim... U pravom je forumu i ne kužim šta je problemPravi autor: BoBo
Radar404 <- moj blog
ljudi su se isto tako, ako ne i vise, zabavljali sa "sex video" forumom ali je isti maknut radi neke dobrobiti foruma, bar koliko sam ja shvatio...
Buffalo theory - my theory