| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; Citat: Pravi autor: juventus nevolim se voziti na motoru,malo me strah I mene,iako sam prije uvik tia motor ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1112 (permalink) |
| charolastra | Re: Ovo još niste znali o meni... ne volim kad me voze na motoru
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1113 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Volim kad mi vozaju zakačenu za motor, a ono leđima po asfaltu ribam, hahaha... Obožavam ručne satove... (mada mi ne pomažu puno u organiziranju mog životnog prostora, haha) |
| | |
| | #1118 (permalink) |
| charolastra | Re: Ovo još niste znali o meni... radim od osnovne škole i ne sviđa mi se to
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:02.