| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; volim nekak pickaste pjesme.. trenutno je u uhu amy macdonald this is the life.. valjda kad sam i ja feminiziran ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1281 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Ovo još niste znali o meni... volim nekak pickaste pjesme.. trenutno je u uhu amy macdonald this is the life.. valjda kad sam i ja feminiziran ma nisam serem... prek ljeta sam skoro svaki dan jel pizzu
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #1284 (permalink) |
| charolastra | Re: Ovo još niste znali o meni... član sam jednog kluba
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1287 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Slomio sam arkadu kao mali jer sam jeo one zelene šljive pa sam pao sa stabla ali curama uvijek kažem da je to jer sam se tukao pa su me palicom ![]() ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #1289 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Ej, može mala digresija vezana uz šljive i slične stvari? Znate vi štoo je ćiburić i kako se to još zove (ljudi me obično čudno gledaju kad to spomenem)?
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:05.

ma nisam serem... prek ljeta sam skoro svaki dan jel pizzu

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something