| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; Nesmijem jesti jogurt, piti hladno mlijeko i jesti majonezu.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1521 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Nesmijem jesti jogurt, piti hladno mlijeko i jesti majonezu.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #1522 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... više volim sendvič od pršuta nego pršut bez sendviča
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #1523 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Ovo još niste znali o meni... ![]() kruh iz krušne peći okrugli. Lomiš ga rukom i na komade kruha stavljaš pršut dalmatinski, onako malo slankast. Sira, malo dimljenog, slankastog uz to pa svaki drugi, treći zalogaj zaliješ bevandom. jebemti što ti zavidim na svim delicijama kojima si okružen![]()
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #1524 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Ovo još niste znali o meni... zadnjih tjedan dana me nešt puklo...višak energije...samo se glupiram i zezam ljude...neizdrživo...
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice ![]() ...ej,šta mi radiš,prvo me pališ,pa me onda hladiš... ...slomio si sve u meni,slomio za sva vremena... |
| | |
| | #1525 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Citat:
Zar postoji i pršut koji nije dalmatinski? U biti, postoji... talijanski, slovenski... BTW - ne volim sir. Sendvič sa pršutom, bez sira. A šta se tiče delicija - da tek vidiš žene!!!! Tako da ti samo zavidi, zavidi... jebi ga... tako je ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #1526 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... ja sam mislio da i Istrani kod nas rade pršut... (a od naših i Hercegovci )
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #1527 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... kupila sam kremu za samotamnjenje nisam se stigla nimalo kvarcnut (kao najbolja je bila) i probala sam je na ruci, i već se vidim- ličit ću na tigra nakon 2-3 tretmana, e onda ću postat i sliku da se imate čemu smijati ![]() |
| | |
| | #1528 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Citat:
U Istri se pršut radi na talijanski ili slovenski način, a u Hercegovini na dalmatinski način. Bar mi se tako čini... nisam stručnjak, pa ne mogu bit siguran. Možda se netko u to razumije, pa da nam obijasni
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #1529 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... baš se i ne kužim previše niti u šunke niti u pršute... bar se ne pravim neki gurman, odmah priznam da ja to volim pojesti i da ne ću znati jedem li najfiniji ili najobičniji (i obično mi je isto s vinima... jedino razlikujem Izabelu od ostalih vina... i whiskeyima) ![]() (Damfisk- onda sam krivo shvatio )
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:05.

jebemti što ti zavidim na svim delicijama kojima si okružen

)
da se imate čemu smijati