Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; Nesmijem jesti jogurt, piti hladno mlijeko i jesti majonezu....

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-04-08, 16:00   #1521 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Ovo još niste znali o meni...

Nesmijem jesti jogurt, piti hladno mlijeko i jesti majonezu.
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 16:03   #1522 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

više volim sendvič od pršuta nego pršut bez sendviča
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 16:07   #1523 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
više volim sendvič od pršuta nego pršut bez sendviča

kruh iz krušne peći okrugli. Lomiš ga rukom i na komade kruha stavljaš pršut dalmatinski, onako malo slankast. Sira, malo dimljenog, slankastog uz to pa svaki drugi, treći zalogaj zaliješ bevandom. jebemti što ti zavidim na svim delicijama kojima si okružen
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 16:13   #1524 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 23-03-08
Godina: 18
Poruka: 2,005
kimi girl ima ono neštokimi girl ima ono neštokimi girl ima ono neštokimi girl ima ono neštokimi girl ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kimi girl

zadnjih tjedan dana me nešt puklo...višak energije...samo se glupiram i zezam ljude...neizdrživo...
kimi girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 16:15   #1525 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke

kruh iz krušne peći okrugli. Lomiš ga rukom i na komade kruha stavljaš pršut dalmatinski, onako malo slankast. Sira, malo dimljenog, slankastog uz to pa svaki drugi, treći zalogaj zaliješ bevandom. jebemti što ti zavidim na svim delicijama kojima si okružen

Zar postoji i pršut koji nije dalmatinski?

U biti, postoji... talijanski, slovenski...

BTW - ne volim sir. Sendvič sa pršutom, bez sira.

A šta se tiče delicija - da tek vidiš žene!!!! Tako da ti samo zavidi, zavidi... jebi ga... tako je
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 16:21   #1526 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,866
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

ja sam mislio da i Istrani kod nas rade pršut... (a od naših i Hercegovci )
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 16:21   #1527 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 26
Poruka: 1,455
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

kupila sam kremu za samotamnjenje nisam se stigla nimalo kvarcnut (kao najbolja je bila) i probala sam je na ruci, i već se vidim- ličit ću na tigra nakon 2-3 tretmana, e onda ću postat i sliku da se imate čemu smijati
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 16:33   #1528 (permalink)
doctor queñones

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
ja sam mislio da i Istrani kod nas rade pršut... (a od naših i Hercegovci )
Mislim da je tu riječ o tehnici izrade, a ne o lokalitetu na kojem se radi.

U Istri se pršut radi na talijanski ili slovenski način, a u Hercegovini na dalmatinski način.

Bar mi se tako čini... nisam stručnjak, pa ne mogu bit siguran. Možda se netko u to razumije, pa da nam obijasni
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 16:38   #1529 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,866
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

baš se i ne kužim previše niti u šunke niti u pršute... bar se ne pravim neki gurman, odmah priznam da ja to volim pojesti i da ne ću znati jedem li najfiniji ili najobičniji (i obično mi je isto s vinima... jedino razlikujem Izabelu od ostalih vina... i whiskeyima)

(Damfisk- onda sam krivo shvatio )
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 17:15   #1530 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,320
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

kad volim jednog dečka,drugi mi ne mogu biti privlačni
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114