| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; stara moja....sve najbolje za role !!!! komadi oko 3 banke su nepoderivi....zato ne paničari...hehehe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1662 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,546
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Hvala, hvala, ma nisam još za baciti, sad sam najbolja ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #1663 (permalink) |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,597
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... naravno, ma sto te briga za godine, kao da su one mjerilo stvari, da nemoj mi sad... lako tebi imas 20 itd... sto je tu je, stari se al bolje i to nego ne dozivit starost, uzivaj u trenutku i ne mari za ostalo ![]() Sretan Rodjendan!
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #1664 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Citat:
![]() hvala
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #1666 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... volim alkohol, ali proklet bio alkohol, nanio mi strašnu bol ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #1667 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... najdraze povrce mi je pomidor(rajcica, paradajz)
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #1668 (permalink) |
| charolastra | Re: Ovo još niste znali o meni... ja sam sisoman
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1670 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... da imam blagu disleksiju i disgrafiju. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:44.

a