| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; Bolje se osecam kad spavam samo 2-3 sata, nego duze jer mi se cini da me dugo spavanje uspori. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1671 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Bolje se osecam kad spavam samo 2-3 sata, nego duze jer mi se cini da me dugo spavanje uspori. Mozda sam samo 2-3 puta u zivotu spavala preko 8 sati, a desavalo se da uopste ne spavam i po 2-3 dana...
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #1676 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-08 Godina: 32
Poruka: 140
![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... kada sam bila mala radili smo zamke u šumi(pokakaš se i onda navučeš bratića da u to stane),imali smo jedno drvo,sjedneš u krošnju i netko te katapultira(18 šavova na nozi),tako stravično pala s bicikla da sam imala šavova na leđima ,rukama,nogama,glavi....bila sam živo dijete
__________________ Neko to od gore vidi sve... |
| | |
| | #1677 (permalink) |
| charolastra | Re: Ovo još niste znali o meni... jao koje zamke ![]() volim se skroz omotati kad spavam
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1678 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... ne volin jesti u tamnom, uvik moran viditi sto jeden, i ne volim kad me seometa dok jedem
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #1679 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... ja ne volim da me neko posmatra dok jedem, a ni kad spavam...
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #1680 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... zivcira me kad neko mljacka dok jede...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:02.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something