| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; volim čistiti uši sa štapićem (za čišćenje uši) .....to mi je taaaako dobro... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1724 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ovo još niste znali o meni... nemam pojma, svaki put kad odem kod doktora, covjek mi da nekakve bzze tablete, od kojih, kad popijem dvi odjednom, prodje...nikad nije spominjao migrenu... mozda je problem u tome sta svaki mjesec imam drugog doktora. nijedan se nije toliko zadrzao na tom mjestu, da me posalje na nekakve pretrage ili nesto sl. ![]() OT: postala sam teta... bas sam hepiiiiiiiiiii ![]() |
| | |
| | #1725 (permalink) |
| Purger | Re: Ovo još niste znali o meni... sramežljiv sam ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #1728 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... nešto me s vremena na vrijeme probode u prsima
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #1729 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... mrzim prat sudje, sve drugo ok, al to mrzim...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:01.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something