| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; u slobodno vrijeme letim... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1734 (permalink) |
| charolastra | Re: Ovo još niste znali o meni... prdim pod poplun/deku
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1735 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... imam paranormalne sposobnosti, mogu pritiskat neka plastična slova, a ona se ispišu na nekom monitoru i onda se druga slova pojave ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #1736 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Ovo još niste znali o meni... u principu i biti slažem se sa time da je jedna slovenija prelepa zemlja, brdovita i izuzetno lepa sa divnim podnevljem prekrasnim ljudima. Evo hvale ju i ovi nasi ulicni sviraći "kraljevi ulice". Kažu da slovenci vole dobru nasu starogradsku glazbu i dalmatinsku i uvek dobar štimung bude kada su oni u posetu sloveniji. Slušo ja upravo neki dan na radiju.
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #1738 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Citat:
![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti | |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:02.

a 

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something