| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; trenutno smrdim ka tvor, vjezba san i znojan san full... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2211 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... trenutno smrdim ka tvor, vjezba san i znojan san full ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #2212 (permalink) |
| charolastra | Re: Ovo još niste znali o meni... ne pijem alkohol do daljnjega
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2213 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... u zadnje vrijeme sam stalno pospana, nikako da se naspavam ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #2214 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... brzoplet sam
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #2217 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... jako mi je žao zbog nekih stvari
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #2218 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... stvarno umem da coveka izbacim iz takta...
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #2219 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... ponekad poželim da se nisam ni rodio
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #2220 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:05.