| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; Citat: Pravi autor: dorina Škorpion ha? Pogodak... OT: u potpunosti sam jebeni škorpion, kad spomenem svoj horoskop u ženskom druš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2241 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Ovo još niste znali o meni... Pogodak... ![]() OT: u potpunosti sam jebeni škorpion, kad spomenem svoj horoskop u ženskom društvu....slijedi samo kolutanje očima kao da sve imaju neko hebeno iskustvo sa škorpionom ali opet ih nešto vuće k njemu, nešto čemu nemogu odoliti.... ![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #2242 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #2243 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,270
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... vi ste jedno za drugo ono aaaaaaaa kaj niste znali..moram se u pet probudiit..moram biti dobar unuk i baku furat u bolnicu.....aaaaaaa dobar sam ja..ja svoju dobrotu skupo naplachujem hehehe dost mi je lijepa rijech.,.. |
| | |
| | #2246 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Citat:
Inace, bikovi i skorpioni, ili se ne podnose, ili se neopisivo privlace...
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. | |
| | |
| | #2250 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Ne vjerujem u horoskop, ali znam da sam tipični škorpion i da me baš uvijek dobro pogode kad se priča (piše) o njima ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:58.

Inace, bikovi i skorpioni, ili se ne podnose, ili se neopisivo privlace...