| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; Citat: Pravi autor: Mazda890 nikad ne idem prije 1 spavat Ma sve OK. Dok ne tražiš mušklo druš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2382 (permalink) |
| charolastra | Re: Ovo još niste znali o meni... imam nevidljivog prijatelja
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2383 (permalink) |
| Purger | Re: Ovo još niste znali o meni... bojim se mraka ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #2385 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju Godina: 22
Poruka: 628
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... dobro se snalazim pod pritiskom
__________________ Bilo koga mogu naučiti kako izvući iz života ono što želi. Problem je u tome što ne mogu naći nikoga tko bi mi znao reći što želi. - Mark Twain |
| | |
| | #2386 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ovo još niste znali o meni... Prije nekih 3-4 godine bila je tekma Dinamo - Cibalija. I starci me nekaj nisu pustili, i ja im prodo burek da idem prespavat kod frenda, i ja i ekipa pobjegli u vinkovce. Naime ta prica nebi bila tolko smjesna da me stara nije nazvala dok smo bili na kolodvoru u vinkovcima, i nazvala je tocno kad je ona bala vikala na mikrofon: Sljedeci vlak iz Vinkovaca za Zagreb krece...xx i stara naravno cula to prek moba ![]() Uzas ![]()
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #2388 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,418
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... zna me chesto bolit ona stvar..ma zaboli me joj.. e morat chu pochet raditi i nazhalost se osamostalit..mozda niti nije tak loshe to..josh bum vishe cendral,,ali pazi neda se meni ak dobim tam posel putovat sam tak..pem na stan..ha pem nepem..i kuzhim i ode odrastesh dok si rekel keks a kurac..osh biti u pelenama da te voze u kolicima kupuje sve kaj ti srce zazheli znash ono malo razmazheno djuzbre..e da i pazi ti sad ovo..kaj bum ja takav mutav kaj kaj..to meni neide u glavu.. i idem sutra na mroe ali diem samo ono da se neznam tak idem ..koga jebe..u utorak mi dan d..joj poludle bum ono..i kaje najbolje neznam nish ono kaj kaj..bitanga spavaj gola nebush sama |
| | |
| | #2390 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Ovo još niste znali o meni... Ovu naviku da sam dugo budan do duboko u noć, nosim još iz ranog djetinjstva kad, iz neznam kojih razloga, nisam mogao skoro niti jednu noć zaspati nego sam po 2-3 sata ležao budan. Ponekad sam to vrijeme provodio čitajući ali skrivečki sa baterijskom lampom da me stara ne skuži, a ponekad jednostavno razmišljajući i maštajući pa dok ne zaspim....I dan danas imam isti problem sa spavanjem.... ![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:29.