Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; Citat: Pravi autor: Mazda890 nikad ne idem prije 1 spavat Ma sve OK. Dok ne tražiš mušklo druš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-06-08, 22:58   #2381 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,646
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Re: Ovo još niste znali o meni...

Citat:
Pravi autor: Mazda890 Pogledaj Poruke
nikad ne idem prije 1 spavat
Ma sve OK.
Dok ne tražiš mušklo društvo za spavanje.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-06-08, 23:13   #2382 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,544
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

imam nevidljivog prijatelja

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-06-08, 23:15   #2383 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 11,112
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

bojim se mraka

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-08, 23:31   #2384 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 25
Poruka: 3,152
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

a ja se bojim ružnih ogromnih kukaca
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-08, 23:56   #2385 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-02-08
Godina: 22
Poruka: 628
SEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz mase

dobro se snalazim pod pritiskom
SEricsson je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 00:45   #2386 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 403
///M5 Power se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ///M5 Power

Prije nekih 3-4 godine bila je tekma Dinamo - Cibalija. I starci me nekaj nisu pustili, i ja im prodo burek da idem prespavat kod frenda, i ja i ekipa pobjegli u vinkovce. Naime ta prica nebi bila tolko smjesna da me stara nije nazvala dok smo bili na kolodvoru u vinkovcima, i nazvala je tocno kad je ona bala vikala na mikrofon:

Sljedeci vlak iz Vinkovaca za Zagreb krece...xx

i stara naravno cula to prek moba

Uzas
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 00:49   #2387 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,329
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

bojim se spavati sama u mraku....al baš jako
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 00:56   #2388 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,418
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

zna me chesto bolit ona stvar..ma zaboli me joj..
e morat chu pochet raditi i nazhalost se osamostalit..mozda niti nije tak loshe to..josh bum vishe cendral,,ali pazi neda se meni ak dobim tam posel putovat sam tak..pem na stan..ha pem nepem..i kuzhim i ode odrastesh dok si rekel keks a kurac..osh biti u pelenama da te voze u kolicima kupuje sve kaj ti srce zazheli znash ono malo razmazheno djuzbre..e da i pazi ti sad ovo..kaj bum ja takav mutav kaj kaj..to meni neide u glavu..
i idem sutra na mroe ali diem samo ono da se neznam tak idem ..koga jebe..u utorak mi dan d..joj poludle bum ono..i kaje najbolje neznam nish ono kaj kaj..bitanga

spavaj gola nebush sama
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 00:58   #2389 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,656
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Slaba sam na ovog malog mamuna gore
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 17:10   #2390 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 44
Poruka: 5,337
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Ovu naviku da sam dugo budan do duboko u noć, nosim još iz ranog djetinjstva kad, iz neznam kojih razloga, nisam mogao skoro niti jednu noć zaspati nego sam po 2-3 sata ležao budan. Ponekad sam to vrijeme provodio čitajući ali skrivečki sa baterijskom lampom da me stara ne skuži, a ponekad jednostavno razmišljajući i maštajući pa dok ne zaspim....I dan danas imam isti problem sa spavanjem....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114