| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; Citat: Pravi autor: EXER20 Neznas ti da ona ima 120 kg O znam, vjeruj mi da nema ni pola od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #751 (permalink) | |
| charolastra | Re: Ovo još niste znali o meni... O znam, vjeruj mi da nema ni pola od toga ![]() Citat:
![]() OT: polako jedem
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #756 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... ljut san kad ne mogu nać parking ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #758 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Općenito sam protiv upoznavanja u živo (s članovima razno raznih foruma) ![]()
__________________ "ja, BUM, potegnem jednu za vleho, frajer: a kaj se toučeš, a kaj se toučeš, reko: a kaj se toučem, a kaj se toučem, daj molim te se nauči ono lingvistike jebote..." |
| | |
| | #759 (permalink) |
| charolastra | Re: Ovo još niste znali o meni... šteta, baš sam mislio da se vidimo u petak ne volim sam ići u kafiće, šoping itd
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:03.

Pali gume a ne dušu