Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; volim hodati bosa i ležati na podu...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-03-08, 10:22   #801 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,755
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna
Re: Ovo još niste znali o meni...

volim hodati bosa i ležati na podu
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 10:27   #802 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,391
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: xarfaxus Pogledaj Poruke
meni pelud od cempresa unistava oci
imam oci ko vampir
i ja isto. ali nije pelud uzrok.

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Muče me proljetne alergije i moram se kljukat gomilom tableta
možeš preporučiti koje?
ševa je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 10:31   #803 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,026
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Jučer sam prvi put pio grog...nije loše, ima alkohola

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 11:42   #804 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 26
Poruka: 1,455
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Kad sam imala 6 godina ludila sam za Plavim okrestrom, i mama me vodila na koncert, i svratimo prije koncerta da kupim cvijeće, kad ono cvjećarna kraće radi...
I dođemo mi na koncert, i neki dečki me sjednu na ramena i tako ja odgledam čitav koncert (inače sam tolicna bila, da bih vidjela samo zadnji trap čike ispred mene), jooj kako je bilo ludilo, hehe...
I na kraju koncerta, curice izlaze na binu sa cvijećem, a ja plješćem iz publike, jebem tii...
Danas je ta cvjećarna zatvorena, ali kad god naiđem dođe mi da pljunem... Ok, nekad mi se omakne, kad nitko nije u blizini, samo psssttt...

I danas ih volim poslušat, ipak mi je Loša bio prva ljubav, nije to šala...
Nedavno sam čula da je u vezi sa nekom slovenkom i da je sretno zaljubljen, hehehe pa se ja sjetila kako sam ja ludila za njim...
Ok, bila sam malo ljubomorna, pa šta sad, hahaha...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 11:47   #805 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 6,138
irm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavan

šaban2

bez ljutnje
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 11:54   #806 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 26
SnoopDogg se izdvaja iz mase

Kupio sam si PSP(playstation portable,al su skupe igre za njega)!!!
SnoopDogg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 11:54   #807 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Jučer sam prvi put pio grog...nije loše, ima alkohola
To je pio i moj šukundeda gusar!
Sto mu gromova i santa leda agrrrh
Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
... ipak mi je Loša bio prva ljubav, nije to šala...
I meni je prva ljubav bila loša. I druga
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 12:02   #808 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 25
Poruka: 3,030
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

mrzim režije
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 12:04   #809 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 26
Poruka: 1,455
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Ja napišem svoje traumatično iskustvo iz djetinjstva, koje skoro nitko ne zna, i oni me ubace u bubanj zajebancije, jeste mi neki frendovi, i to baš vas dvojica...

Stvarno, meni se i danas zasuze oči kad se toga sjetim, nikad poslije nisam imala želju iznijeti cvijeće na pozornicu , niti sam bila na njihovom koncertu...

To je stvarno što malo tko zna o meni...

Ali sam zato poslije puno lakše plivala u situacijama i kad su otkazivali koncerte, ali to cvijeće tad, neću zaboraviti...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 12:09   #810 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Evo ja baš čitam tvoju priču, i ganut sam... ganut sam, ne do suza (to je malo reć) nego do jaja...

Stravično nešto, koje su to traume....

Divim se tvojoj mentalnoj snazi. Samo iznimno čvrst karakter mogao je prebrodit takvu strašnu psihičku traumu

Bravo!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114