| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; volim hodati bosa i ležati na podu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #803 (permalink) |
| Veteran | Re: Ovo još niste znali o meni... Jučer sam prvi put pio grog...nije loše, ima alkohola ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #804 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Kad sam imala 6 godina ludila sam za Plavim okrestrom, i mama me vodila na koncert, i svratimo prije koncerta da kupim cvijeće, kad ono cvjećarna kraće radi... I dođemo mi na koncert, i neki dečki me sjednu na ramena i tako ja odgledam čitav koncert (inače sam tolicna bila, da bih vidjela samo zadnji trap čike ispred mene), jooj kako je bilo ludilo, hehe... I na kraju koncerta, curice izlaze na binu sa cvijećem, a ja plješćem iz publike, jebem tii... Danas je ta cvjećarna zatvorena, ali kad god naiđem dođe mi da pljunem... Ok, nekad mi se omakne, kad nitko nije u blizini, samo psssttt... I danas ih volim poslušat, ipak mi je Loša bio prva ljubav, nije to šala... Nedavno sam čula da je u vezi sa nekom slovenkom i da je sretno zaljubljen, hehehe pa se ja sjetila kako sam ja ludila za njim... Ok, bila sam malo ljubomorna, pa šta sad, hahaha... |
| | |
| | #809 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Ja napišem svoje traumatično iskustvo iz djetinjstva, koje skoro nitko ne zna, i oni me ubace u bubanj zajebancije, jeste mi neki frendovi, i to baš vas dvojica... ![]() Stvarno, meni se i danas zasuze oči kad se toga sjetim, nikad poslije nisam imala želju iznijeti cvijeće na pozornicu , niti sam bila na njihovom koncertu...To je stvarno što malo tko zna o meni... Ali sam zato poslije puno lakše plivala u situacijama i kad su otkazivali koncerte, ali to cvijeće tad, neću zaboraviti... |
| | |
| | #810 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Evo ja baš čitam tvoju priču, i ganut sam... ganut sam, ne do suza (to je malo reć) nego do jaja... Stravično nešto, koje su to traume.... Divim se tvojoj mentalnoj snazi. Samo iznimno čvrst karakter mogao je prebrodit takvu strašnu psihičku traumuBravo! ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:03.

ali nije pelud uzrok. 

Samo iznimno čvrst karakter mogao je prebrodit takvu strašnu psihičku traumu