| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI u Humor forumu; Baš sam si razmišljao te zaklučio da ne postoji niti jedan superjunak koji bi mogao poraziti predatora!!! Ali da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-07 Godina: 26
Poruka: 23
![]() | OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI Baš sam si razmišljao te zaklučio da ne postoji niti jedan superjunak koji bi mogao poraziti predatora!!! Ali da fajt bude jedan na jedan! Alien je već pao test, sad eventualno superman ili čak noris! Harry potter bi pao i prije fighta! Vukodlak ili vampir bi bili ok protivnici, ali mislim da bi ih zaustavio disk ili whistblade!? Mirko i ostatak bande iz UFC-a, PRIDE-a i sl. organizacija bi pokosio sa speargun-om! Godzillu bi skuril sa max punjenjem shoulder canon-a! Superman je ok, al mislim da bi ošo na kripton sa daily news primjerkom u guzici! MA NEMA DO PREDATORA!!!! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI A arnold šarafciger? on je sašija predatora.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-07 Godina: 26
Poruka: 23
![]() | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI e, vidi vidi trminator!!! a i sam arnie.... Ma ak je narezuckal onog komandos indijanca onda ni arnie nema čens tu liv!!! Terminator je ok zvijer, al neznam tko bi izvukel deblji kraj!?!!? Eleonora, buš se ti sjetila ove rasprave kad svi ti super heroji odluče posjetiti zemlju, a ti neš znala sa kime sklopiti pakt!!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI Ja mislim da bi ga teletabi Thinky winky nabio ![]()
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI Definitivno Bruce Wilis!!!!! Da su njega pustili umjesto onog peška di Capria da u Titaniku glumi - TITANIC BI I DAN DANAS PLOVIO SVJETSKIM MORIMA!!!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI Ja ne trebam pakt s supermenom hvala! E ček a onaj iz underworlda kaj je i vukodlak i vampir?
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI Citat:
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride | |
| | |
![]() |
| Tagovi: predator |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:03.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!