| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI u Humor forumu; Citat: Pravi autor: Neptune Ja mislim da bi ovi prije njega NABIO Ne kuži dok mu ne nacrtaš!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-07 Godina: 26
Poruka: 23
![]() | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI pa onaj iz underworlda half baked vamp i vuk, ima šanse ako ulovi predatora na spavanju! Kad bi mu puklo to dosađivanje tih teletubbie muhica, napravio bi od njih dobre trofeje! Bruce Willy bi završio kao ona ženska iz pogrešnog skretanja...kad bježi po drveću pa naleti na sjekiru ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI E ma nemoj,predator je moj jako dobar frend i poslat ću ga na tebe ak nebuš dobar! Beeeeeeeeeeeeelj!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI Ma ja se kladim da bi Zagor, legendarni duh sa sjekirom iz darkvudske šume razbio tog predatora ko vola u kupusu..i bila bi mu dovoljna samo kamena sjekira. ![]() Mislim, ako je pobijedio Hellingenovog Titana i onog iz sedam gradova Cibole.. ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-07 Godina: 26
Poruka: 23
![]() | To nebi bio fer fight, jer njih dvojica su prvi susjedi, a predator nebi htio narušiti dobrosusjedske odnose!!! A k tome kod istog majstora oštre oružja!!! Ali da nema tih činjenica, prava i jedina činjenica bi bila da bi zagor nakon fighta nosio noge i ruku u pvc vrečici!!! MA NEMA DO PREDATORA!!!!! Zadnji Uredio daidza : 07-06-07 u 01:18. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI jooj e gledam temu i raspravu i neznam jel da se smijem ili placem... meni karte naravno uvjek govore istinu i kazu da bi mu Rambo jebo kevu sam tak
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
![]() |
| Tagovi: predator |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:37.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

superman je praktički besmrtan osim kad je kriptonit blizu