| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI u Humor forumu; Bore Lee bi ga razbio ko' beba zvečku... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI Meni se čini da bi predatora mogli sredit ovi naši političari iz vlade. ![]() prodali bi ga stranicima ili poslali u Haag. ![]() Još bi snimili film po tome "ŠEKS VS PREDATOR"
__________________ Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22. Zadnji Uredio Neptune : 07-06-07 u 01:28. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI čak noris je vozio mini moris! Mislim da će ga sredit Frankenštajn!Ak se ne raspadne prije fajta!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 995
![]() | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI Ma što vi pričate! Jedini stvor u svemiru koji je savladao Predatora je Danny Glover, detektiv Murtaugh (pardon, Harrigan u ovom filmu)... Vidim da niste gledali Predatora 2, koji je, usput rečeno, meni daleko bolji od prvog dijela...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI Čak Noris nema potrebe dokazivati da je jači od predatora, jer je on predtoru dopustio da živi... ![]() btw. i borg bi ga satro bez po beda...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: predator |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:02.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!