| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI u Humor forumu; predator 2 deo je malo neuračunljiv, jer to nije onaj PREDATOR iz prvog dijela! Neki mlakonja!!! Čak norris je sklopio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-07 Godina: 26
Poruka: 23
![]() | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI predator 2 deo je malo neuračunljiv, jer to nije onaj PREDATOR iz prvog dijela! Neki mlakonja!!! Čak norris je sklopio pakt sa predatorom i plača mu brdo love da predator glumi slabića pred njim!!!! Inaće bi trofej čaka stajao na kutiju za cipele i papuće u predvorju broda! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI Predator je inače jako nježno biće i ono na filmu samo glumi,u stvarnosti ne bi ni mrava zgazio. ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI Citat:
![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI Citat:
![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI Boro ga sredi,ko nitko! I tako ode predator plačući doma!Mephisto izgubio 100000 eura jer se kladio na njega! A Boro ode proslaviti pobjedu s porcijom šiščevapčiča!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: predator |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:13.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!