| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI u Humor forumu; OKE! Zbog pritiska moram popustiti i priznati da je bore new age master yoda (master lee)! Te da bi koeficjent ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-07 Godina: 26
Poruka: 23
![]() | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI OKE! Zbog pritiska moram popustiti i priznati da je bore new age master yoda (master lee)! Te da bi koeficjent u stenlibetu bio jako mali u svakom pogledu!!!! 1 - 25,02 x - 1,00 2 - 25,02 1x - 25,01 x2 - 25,01 |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI Citat:
![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-07 Godina: 26
Poruka: 23
![]() | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI dinamo VS. hajduk dinamo domačin 1 = oznaka za domače (dinamo) 2 = oznaka za goste (hajduk) Recimo da su koeficjenti 1 = 1,20 1X = 1,15 2 = 1,80 X2 = 1,70 X = 2 1 znači pobjeda dinama, 1X znači pobjeda ili neriješeno 2 pobjeda gostiju, X2 pobjeda gostiju ili neriješeno X neriješeno ti dodješ u kladionicu i uložila bi 100 kn na dinamo, al ako ti osjećaj ili statistike prošlih utakmica pokazuju da dinamo i nije tako stabilan ideš na sigurno te se kladiš na 1X. a to znači da možeš dobiti samo ako pobijedi dinamo ili bude neriješeno! dobitak se računa tako da se koeficjent koji odabereš množi sa ulogom a ako se kladiš na više tekmi i rezultata iz više utakmica... prvo se množe koeficjenti, a na kraju se dobiveni rezultat množi sa tvojim ulogom! u navedenom slučaju ako se kladiš na X onda ti je mogući dobitak 200kn. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OVO NI BOG NE RAZRIJEŠI Kak je zahvalan za 16 bodova,dajte zabrijte da mu je recimo daidza dao rep! Brijem da bi imali organiziran vatromet! ![]() Pa nebum išla u kladionicu,osim ak ne dobim kakvu dojavu!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: predator |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:02.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
!!!