| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Pišite što god vam padne na pamet u Humor forumu; Ajde bravo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| charolastra | Re: Pišite što god vam padne na pamet Ajde bravo ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #133 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pišite što god vam padne na pamet ipak vise volim bavariu od becksa
__________________ MediaRhapsody.com your daily source for videos and games |
| | |
| | #134 (permalink) |
| Veteran | Re: Pišite što god vam padne na pamet Kad smo već kod pića u zadnje vrijeme sam prešao sa gemišta na bevandu ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Purger | Re: Pišite što god vam padne na pamet Jedva čekam Mirkovu borbu !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #137 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišite što god vam padne na pamet Joooooj, kako me neki ljudi živciraju, mrzim kad me netko raspizdi pred spavanje. Ne sjećam se kad sam zadnji put imao dan da se nisam naživcirao, zakaj su ljudi takvi šupci?
__________________ Genius has side effects. |
| | |
| | #139 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišite što god vam padne na pamet Ševa jel ti se desilo da te netko jebe u mozak, a ti ne smiješ vratiti, e to se meni dogodilo, zato sam se raspizdio. Tako nešto mi upropastilo super dan. Umjesto da na spavanje idem sa smiješkom na licu, ja mislim na sve šta me jebe u životu.
__________________ Genius has side effects. |
| | |
| | #140 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišite što god vam padne na pamet Meni danas baš bilo lijepo cijeli dan bez kompa i moje sobe i knjige i staraca...
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
![]() |
| Tagovi: bezveze, bezvezni postovi, pisanje, pisanje gluposti, postovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:00.

ili