Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi Pišite što god vam padne na pamet u Humor forumu; u nedostatku argumenata bit će i ovo dobar odgovor...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-10-08, 11:54   #2361 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,523
mišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznat
Re: Akcija

u nedostatku argumenata bit će i ovo dobar odgovor
Star 03-10-08, 11:55   #2362 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Danas je gore biti iskren nego lakšeg morala

Ajmo sad pljuvanje.

Jbt, ja lijepo sjedim pred kompom, pušim, pijem kapučino i smijem se vama... Cirkus, predstava... i super se zabavljam.
eto vidiš da ti može da bude lepo, još da uđeš u taj auto skromno odevena.
mnogo bi nam lepo svima bilo u toj vožnji.
a očeš barem da razmisliš
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 11:56   #2363 (permalink)
Banned

Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,325
avelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auru

teice.. ja mislim da oni ne osudjuju tvoje iskreno mišljenje , vec nacin na koji si ga dala..

Al toliko od mene, cini mi se kao da ima puno šumova u komunikaciji ovdje!

slicice , slike, slikutine... amooo!!!
avelana je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 11:57   #2364 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,835
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Jbg, tvoj potpis izvrsno mene opisuje Šabane
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 11:58   #2365 (permalink)
prof. Foruma

mišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznat

Ne osuđujem ja nikad ničije mišljenje, svačije mišljenje treba poštovati.

Ali problem je što je njezino mišljenje pred 3 dana bilo drugačije, a danas drugačije očito. Ili pak nije isto za različite osobe koje naprave istu stvar.
Star 03-10-08, 11:58   #2366 (permalink)
Kiss my ass

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: avelana Pogledaj Poruke
teice.. ja mislim da oni ne osudjuju tvoje iskreno mišljenje , vec nacin na koji si ga dala..

Al toliko od mene, cini mi se kao da ima puno šumova u komunikaciji ovdje!

slicice , slike, slikutine... amooo!!!
Aha sad je i način bitan. Svi bi se hebali, a nitko da im uđe.
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 12:00   #2367 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Jbg, tvoj potpis izvrsno mene opisuje Šabane

i tvoj mene
to te ja pitam, a video sam i tvoje noge u profilu. Ma mogla bi ti i kuplung od kamiona da stisneš. Ima tu snage. Nema veze što neznaš koliko točkova ima kamion. Mnogo bi lepo to ti zakočila, oču reći promenila brzini.
Jbg, zaboravih , jeli se kuplungom koči ili menjaju brzine
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 12:00   #2368 (permalink)
Kiss my ass

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke
Ne osuđujem ja nikad ničije mišljenje, svačije mišljenje treba poštovati.
Jasno.

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke

Ali problem je što je njezino mišljenje pred 3 dana bilo drugačije, a danas drugačije očito. Ili pak nije isto za različite osobe koje naprave istu stvar.
Teško je dokučiti sve finese čovjekovog razmišljanja.

Nego... reci ti meni... hoćeš ići na Mišu u Roka?!
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 12:02   #2369 (permalink)
prof. Foruma

želio sam ti objasniti da to onda nije mišljenje ako se mijenja svaka 3 dana

neću, nisam u mogućnosti nažalost

ajde barem skrećeš od ove rasprave i bolje je
Star 03-10-08, 12:02   #2370 (permalink)
Kiss my ass

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
i tvoj mene
to te ja pitam, a video sam i tvoje noge u profilu. Ma mogla bi ti i kuplung od kamiona da stisneš. Ima tu snage. Nema veze što neznaš koliko točkova ima kamion. Mnogo bi lepo to ti zakočila, oču reći promenila brzini.
Jbg, zaboravih , jeli se kuplungom koči ili menjaju brzine

A ipak te zamalo kako izgledam, ovaj da li sam ikad vozila kamion

Ne mogu ja komparirati ovim ženskicama ovdje, pa onda malo grublje s riječima nastupam.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bezveze, bezvezni postovi, pisanje, pisanje gluposti, postovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114