| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Pišite što god vam padne na pamet u Humor forumu; u nedostatku argumenata bit će i ovo dobar odgovor... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2362 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Akcija Citat:
![]() mnogo bi nam lepo svima bilo u toj vožnji. a očeš barem da razmisliš ![]()
__________________ Citat:
| ||
| | |
| | #2363 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Akcija teice.. ja mislim da oni ne osudjuju tvoje iskreno mišljenje , vec nacin na koji si ga dala.. Al toliko od mene, cini mi se kao da ima puno šumova u komunikaciji ovdje! slicice , slike, slikutine... amooo!!! ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2365 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Akcija Ne osuđujem ja nikad ničije mišljenje, svačije mišljenje treba poštovati. Ali problem je što je njezino mišljenje pred 3 dana bilo drugačije, a danas drugačije očito. Ili pak nije isto za različite osobe koje naprave istu stvar.
__________________ |
| | |
| | #2366 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Akcija Citat:
![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #2367 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Akcija i tvoj mene ![]() to te ja pitam, a video sam i tvoje noge u profilu. Ma mogla bi ti i kuplung od kamiona da stisneš. Ima tu snage. Nema veze što neznaš koliko točkova ima kamion. Mnogo bi lepo to ti zakočila, oču reći promenila brzini.Jbg, zaboravih , jeli se kuplungom koči ili menjaju brzine ![]()
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #2368 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Akcija Citat:
Citat:
Nego... reci ti meni... hoćeš ići na Mišu u Roka?!
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | ||
| | |
| | #2369 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Akcija želio sam ti objasniti da to onda nije mišljenje ako se mijenja svaka 3 dana ![]() neću, nisam u mogućnosti nažalost ![]() ajde barem skrećeš od ove rasprave i bolje je ![]()
__________________ |
| | |
| | #2370 (permalink) | |
![]() A ipak te zamalo kako izgledam, ovaj da li sam ikad vozila kamion ![]() Ne mogu ja komparirati ovim ženskicama ovdje, pa onda malo grublje s riječima nastupam.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bezveze, bezvezni postovi, pisanje, pisanje gluposti, postovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:02.

a očeš barem da razmisliš