Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi Pišite što god vam padne na pamet u Humor forumu; Citat: Pravi autor: mišo_legenda neću, nisam u mogućnosti nažalost ajde barem skrećeš od ove rasprave i bolje je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-10-08, 12:04   #2371 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,115
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Akcija

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke
neću, nisam u mogućnosti nažalost

ajde barem skrećeš od ove rasprave i bolje je
Vidim da si se uživio u pljuvanje mene, pa rekoh da ti skrenem pozornost da sam ja ona koja je otvorila temu "mišo" malo prije nego što si ti došao na ovaj forum... i mogu reći da si tada bio u potpuno suprotnom načinu razmišljanja prema meni nego danas.
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 12:07   #2372 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,561
mišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznat

A kakvom to razmišljanju? Nemam ja o tebi neko posebno mišljenje, ne poznam te. Ja samo ovdje kritiziram ili hvalim tvoje postupke ili bilo čije. Tj. ne kritiziram nego odgovaram na tvoje postove. Ako napraviš nešto pametno naravno da ću se drugačije odnosit. Ali o pametnome sad ovdje nije riječ
Star 03-10-08, 12:10   #2373 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,462
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

gas, gas teica gas, gas
joj što volim miris kamiona
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 12:14   #2374 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika fantastichna

Datum registracije: 11-06-08
Godina: 26
Poruka: 657
fantastichna se izdvaja iz masefantastichna se izdvaja iz masefantastichna se izdvaja iz masefantastichna se izdvaja iz mase

čitam i nemogu virovati....
gdjica teica - visokog morala i velike etičnosti opet dijeli lekcije,ha?

a sto nisi rekla da vise neces dolaziti na ovu temu? il da neces komentirati? nekako mi ostalo nes u sjecanju to...

želimo povratak neukrotive i hrv69
fantastichna je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 12:17   #2375 (permalink)
Akademik Foruma

saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan

pa ti fantastična neznaš da je teica pre ovoga bila u samostanu, a sada radi u policiji. Jbg, tragovi profesionalne deformacije
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 12:17   #2376 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 4,702
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Meni ova tema postala sprdnja, ali ono baš....
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 12:19   #2377 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika fantastichna

Datum registracije: 11-06-08
Godina: 26
Poruka: 657
fantastichna se izdvaja iz masefantastichna se izdvaja iz masefantastichna se izdvaja iz masefantastichna se izdvaja iz mase

e sabane mora si mi prije to reci, da se ne cudim toliko
a lulu moja, sto da ti kazem sve ti je jasno ko dan

želimo povratak neukrotive i hrv69
fantastichna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 12:19   #2378 (permalink)
Akademik Foruma

, nije sprdnja. Ja celo vreme kao vitez pokušavam da zaštitim i da pospešim ponovno stavljanje slikica. Ako nisi videla ja i miso smo jedini u borbi samo za razliku od mene on je obični pešak, a ja laka konjica
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 12:19   #2379 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,486
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
gas, gas teica gas, gas
joj što volim miris kamiona

AAAAAAAAAAAAAA
LOOOOOOOOOMM
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 12:20   #2380 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Poruka: 1,561
mišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Meni ova tema postala sprdnja, ali ono baš....
ma šta da

Dajte ovo prebacite u temu od 30 000 poruka sve da se tu ne spama.
Odgovor
Tagovi: bezveze, bezvezni postovi, pisanje, pisanje gluposti, postovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114