| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Pišite što god vam padne na pamet u Humor forumu; Citat: Pravi autor: mišo_legenda neću, nisam u mogućnosti nažalost ajde barem skrećeš od ove rasprave i bolje je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2371 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 25
Poruka: 6,115
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Akcija Vidim da si se uživio u pljuvanje mene, pa rekoh da ti skrenem pozornost da sam ja ona koja je otvorila temu "mišo" malo prije nego što si ti došao na ovaj forum... i mogu reći da si tada bio u potpuno suprotnom načinu razmišljanja prema meni nego danas.
__________________ Između ostalih nevolja, glupost ima i ovu osobinu - uvijek se ponavlja |
| | |
| | #2372 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Akcija A kakvom to razmišljanju? Nemam ja o tebi neko posebno mišljenje, ne poznam te. Ja samo ovdje kritiziram ili hvalim tvoje postupke ili bilo čije. Tj. ne kritiziram nego odgovaram na tvoje postove. Ako napraviš nešto pametno naravno da ću se drugačije odnosit. Ali o pametnome sad ovdje nije riječ ![]()
__________________ |
| | |
| | #2374 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 657
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Akcija čitam i nemogu virovati.... ![]() gdjica teica - visokog morala i velike etičnosti opet dijeli lekcije,ha? ![]() a sto nisi rekla da vise neces dolaziti na ovu temu? il da neces komentirati? nekako mi ostalo nes u sjecanju to... ![]()
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| | |
| | #2375 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Akcija pa ti fantastična neznaš da je teica pre ovoga bila u samostanu, a sada radi u policiji. Jbg, tragovi profesionalne deformacije
__________________ BAXTALO KERĆUNO THAJ NEVO BERŠ BUT BAX, SASTIPE, LACHIPE THAJ KUR NA NASVALIPE. (SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA MNOGO SREĆE, ZDRAVLJA, DOBROTE I NIKAD BOLESTI.) |
| | |
| | #2376 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,702
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Akcija Meni ova tema postala sprdnja, ali ono baš....
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #2377 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 657
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Akcija e sabane mora si mi prije to reci, da se ne cudim toliko a lulu moja, sto da ti kazem sve ti je jasno ko dan ![]()
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| | |
| | #2378 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Akcija , nije sprdnja. Ja celo vreme kao vitez pokušavam da zaštitim i da pospešim ponovno stavljanje slikica. Ako nisi videla ja i miso smo jedini u borbi samo za razliku od mene on je obični pešak, a ja laka konjica
__________________ BAXTALO KERĆUNO THAJ NEVO BERŠ BUT BAX, SASTIPE, LACHIPE THAJ KUR NA NASVALIPE. (SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA MNOGO SREĆE, ZDRAVLJA, DOBROTE I NIKAD BOLESTI.) |
| | |
![]() |
| Tagovi: bezveze, bezvezni postovi, pisanje, pisanje gluposti, postovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:26.

pa ti fantastična neznaš da je teica pre ovoga bila u samostanu, a sada radi u policiji. Jbg,
tragovi profesionalne deformacije
sve ti je jasno ko dan 
, nije sprdnja. Ja celo vreme kao vitez pokušavam da zaštitim i da pospešim ponovno stavljanje slikica. Ako nisi videla ja i miso smo jedini u borbi samo za razliku od mene on je obični pešak, a ja laka konjica