Aha i ja jedva čekam sutra..više ću popizditi na ovom šugavom faksu i sa naganjanjem profesora za potpise. Našla jednog na sred ceste i kaže on meni "ah ništa" dođite sutra" ... za poluditi!
Raspravljate o temi Pišite što god vam padne na pamet u Igre bez granica forumu, dio Humor foruma; kaj onda places? nemoj plakati, obecavam necu te pojesti idem sada raditi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trš...
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Aha i ja jedva čekam sutra..više ću popizditi na ovom šugavom faksu i sa naganjanjem profesora za potpise. Našla jednog na sred ceste i kaže on meni "ah ništa" dođite sutra" ... za poluditi!
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
hahhahaha, ma ne plačem, ali obećaj da me nećeš pojesti, mene je strah
u skoli sam,slusam jebenu utakmicu,zivciram se,i super mi je!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.
U školi si i živciraš se...kak ti može biti super onda ?
98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.
joj kak sam si super, hahahhahaha
kiki, koja ti je to pozirala za avatar?![]()
lol![]()