| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Pišite što god vam padne na pamet u Humor forumu; kaj onda places? nemoj plakati, obecavam necu te pojesti idem sada raditi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišite što god vam padne na pamet Aha i ja jedva čekam sutra..više ću popizditi na ovom šugavom faksu i sa naganjanjem profesora za potpise. Našla jednog na sred ceste i kaže on meni "ah ništa" dođite sutra" ... za poluditi!
__________________ 0-2 |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pišite što god vam padne na pamet u skoli sam,slusam jebenu utakmicu,zivciram se,i super mi je!
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Purger | Re: Pišite što god vam padne na pamet U školi si i živciraš se...kak ti može biti super onda ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas | ma to je zivciranje u dobrom smislu...zbog mađara... a sad bi zamolila usput nekog sposobnog da mi kaze zasto nemogu stavit sliku neku????? nece i nece... ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| next best thing | Re: Pišite što god vam padne na pamet Citat:
jel ti studiraš promet kad profe nalaziš nasred ceste ? ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bezveze, bezvezni postovi, pisanje, pisanje gluposti, postovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:15.

idem sada raditi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trš