| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Pišite što god vam padne na pamet u Humor forumu; ma najsjebaniji dan do sada... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #83 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 20
Poruka: 283
![]() ![]() | Re: Pišite što god vam padne na pamet jooooooooooooooj,dizanje u 6,auuuuuuuuu
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Purger | Re: Pišite što god vam padne na pamet Ja bi spavao još....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-07-06 Lokacija: Osijek
Poruka: 85
![]() | Re: Pišite što god vam padne na pamet Ovo je prva tema na koju bi se ispucao tiče se Bandića jučer kod Stankovića. Neznam od čega mi je više bed: političara koji su blesavi ili koji se prave blesavi. Eto tolko.
__________________ tako je govorio crazyivan |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,391
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišite što god vam padne na pamet Citat:
ili czvyn, otvori temu u 'politici'.. | |
| | |
| | #87 (permalink) |
| charolastra | Re: Pišite što god vam padne na pamet Hoću spavati!!!!!!!!!!!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Veteran | Re: Pišite što god vam padne na pamet Prekrasno jutro, baš se super osjećam ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišite što god vam padne na pamet opet sam bolesna, opet mi nos curi, grlo boli...ma ne mogu više ovako...po drugi put sam bolesna ove godine...
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
![]() |
| Tagovi: bezveze, bezvezni postovi, pisanje, pisanje gluposti, postovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:03.