| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi pogodi grad na osnovu zadane fotografije! u Humor forumu; evo, ovaj topic vec postoji na xxxforumu pa sam ga odlucio i ovdje otvorit, jel mi je zanimljiv! za ljubitelje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 311
![]() ![]() | pogodi grad na osnovu zadane fotografije! evo, ovaj topic vec postoji na xxxforumu pa sam ga odlucio i ovdje otvorit, jel mi je zanimljiv! za ljubitelje geografije i tak to malo za popricat, dakle: npr sad ja stavim sliku nekog grada al da nije bas neko ultra tesko pa da se nemoze pogodit, vi ako neznate odma mozete me pitat kontinente, pa zemlje, strane svijeta i sl! i onda kad neko pogodi moj grad onda on moze staviti sliku, a onaj koji ne pogodi moze stavit u slucaju da nema 10-ak min slike od covjeka koji je pogodio grad! evo ja cu pocet, i jos nesto, kad nadete sliku na guglu npr. skinite ju na komp preimenujte i uploadajte na imageshack.us najbolje a i moze neki drugi kako se nebi vidio source slike sa tog sajta ![]() pa da pocnemo ![]() Zadnji Uredio Kristijan : 03-05-06 u 20:26. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pogodi grad na osnovu fotografije! bagdad ili TEHERAN
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pogodi grad na osnovu fotografije! hehehehehehe, jako zanimljivo, volim taj grad a sad ja: dosta teško pitanje ali evo vam grada: ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
![]() |
| Tagovi: fotografije, grad, osnovu, pogodi, zadane |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 21:42 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:04.

! ovo je bilo lagano! stavi grad sad 

---ex moderator---
(nemoj ovaj hint krivo protumacit)