Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi popularnost članova u Humor forumu; Ibort zabava, nista drugo. Nema svaka tema neko dubokouno trazenje, a pogotovo u ovakvim igrama to ne treba trazit. 5, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-06-07, 00:58   #11 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: popularnost članova

Ibort zabava, nista drugo. Nema svaka tema neko dubokouno trazenje, a pogotovo u ovakvim igrama to ne treba trazit.

5, nema te bas cesto. Ili se to meni samo cini.

EDIT; Kiki- 10.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 00:58   #12 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

10
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 01:01   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Ibort zabava, nista drugo. Nema svaka tema neko dubokouno trazenje, a pogotovo u ovakvim igrama to ne treba trazit.

5, nema te bas cesto. Ili se to meni samo cini.

EDIT; Kiki- 10.
70% tema nema nikakvo značenje. 15% je dobra zajebancija , 15% prilika za dobru raspravu , pa čak i učenje.

I ja uopće ne kažem da svaka tema mora biti Boga pitaj kako pametna. Ne radi se o temama nego o pustom ocjenjivanju popularnosti na ovom forumu. Koliko znam ipak je tu većina ekipe u 20-im , a mene ovo podsjeća na klinke iz prvog-drugog srednje ... povremeno i ispod njihove razine.
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 01:05   #14 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

1

daj lik,ak neželiš sudjelovat u topicu onda nemoj ni postat
nemogu vjerovati da se uvijek mora naći neka iznimka
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 01:07   #15 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

9,976 dobar odgovor
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 01:08   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Pa vidiš da želim sudjelovat. Uživam u kvarenju zabave. A osim toga zar ti mačiću nije zanimljivije ovako kad su ocjene šarenije? Da nemate mene samo bi 10 djelili.
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 01:09   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

A ti dobiš ocjenu -1 pa si ti misli,pa kaj ak tema nije "poučna",tebi je samo žao kaj nisi popularan! Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeelj!!!!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 01:13   #18 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

10

BTW-jel mogu sam sebi dati ocjenu?? (-) ??
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 01:18   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ne,al ti ja zato mogu dat -11
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 01:21   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

jeeeeboooteeee ... on njoj 10 , ona njemu ni 5 ni 6 nego 11
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: clanova, popularnost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111