Raspravljate o temi Postaj nešto što te nasmijalo do suza ovih dana! u Igre bez granica forumu, dio Humor foruma; sreca u nesreci Funny Viral Videos,Viral Videos,Viral Video - Luck (in a bad moment) najjaci mi lik na motoru, taman ...
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
ludilo
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
intimna ispovijest jedne forumašice....![]()
jeboga ja bila kod frizerke da mi stanji malo kosu, i ona kao nesto rezuckala dvije minute i uzela 40 kuna,
kurva prokleta s minicom do pizde i neobrijanim nogama koje pincetom cupa u salonu![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
NUNCHUKS
![]()
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
ovako australci zajebavaju novozelandjane
Funny Viral Videos,Viral Videos,Viral Video - Lets Invade New Zealand
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.