| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi posveti sliku forumašu ili forumašici u Humor forumu; Citat: Pravi autor: nespretna jao Agness predobro si to smislila....još da tako i bude al dino ne zna svirati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #331 (permalink) | |
| One Minute Silence | Re: posveti sliku forumašu ili forumašici Citat:
btw zavrsio sam osnovnu muzicku ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
| | #333 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: posveti sliku forumašu ili forumašici izgleda da danas imas inspiracije ![]() a evo i za tebe agness..proroku pretpostavljam da ti ovako izgleda radno okruzenje.![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. Zadnji Uredio DinoB : 25-07-08 u 13:58. |
| | |
| | #334 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: posveti sliku forumašu ili forumašici ![]() za Agness....mora da ima ovakvo lijepo oko ![]() ![]() fali alkohola
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #336 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: posveti sliku forumašu ili forumašici svim ljubiteljima ove kombinacije
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:47.

al dino ne zna svirati serenadu 

, a druga je kugla iz koje sam ''iščitala'' budućnost