| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi posveti sliku forumašu ili forumašici u Humor forumu; da, nije problem u tebi i tvome izgledu. Problem je u meni. Zapravo u glavi mi je jedna "moralna&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #571 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: posveti sliku forumašu ili forumašici da, nije problem u tebi i tvome izgledu. Problem je u meni. Zapravo u glavi mi je jedna "moralna" kočnica i kada si mlađa od 18 jednostavno nemogu sa tobom da pričam na način kao kad si punoletna. Znam da češ da kažeš da mnoge od 25 mogu manje da promisle glavom od tebe i da si puno pametnija od nekih koje poznaš a one imaju i 30 . Pazi i več kada nešto onoj od 20 dobacim, a veruj mi, nije mi svejedno. Devojčice, pa imam jebenih 52 godine. Jedino mi njihova punoletnost dozvoljava da im pišem malo drugačije. Pročito sam temu o važnosti godina na vezu i uvideo sam da veći deo foruma razmišlja da godine nisu neka prepreka za kratkotrajnu vezu. Problem je dovesti čika Šabana tati na partiju briškule ok
__________________ BAXTALO KERĆUNO THAJ NEVO BERŠ BUT BAX, SASTIPE, LACHIPE THAJ KUR NA NASVALIPE. (SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA MNOGO SREĆE, ZDRAVLJA, DOBROTE I NIKAD BOLESTI.) |
| | |
| | #572 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: posveti sliku forumašu ili forumašici Citat:
2.stvar ti shvaćaš da je ova slika koju sam ti posvetila bila šala,a ti meni sad tu pričaš o nekakvim vezama i ja tebe ništa ne razumijem. jeli se možeš malo smiriti i pojasniti mi što želiš reći???
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! | |
| | |
| | #573 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: posveti sliku forumašu ili forumašici više ni ja sam , ženo, neznam što sam hteo da kažem.
__________________ BAXTALO KERĆUNO THAJ NEVO BERŠ BUT BAX, SASTIPE, LACHIPE THAJ KUR NA NASVALIPE. (SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA MNOGO SREĆE, ZDRAVLJA, DOBROTE I NIKAD BOLESTI.) |
| | |
| | #574 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: posveti sliku forumašu ili forumašici ženo ![]() onda mi odgovori na ovo pitanje: zašto me stalno napadaš?
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #575 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: posveti sliku forumašu ili forumašici Citat:
![]()
__________________ http://www.croportal.net/forum/forum...ubergol-45850/ | |
| | |
| | #576 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: posveti sliku forumašu ili forumašici fernandiću postala sam sliku u mušku akciju i slike forumaša odi vidi... ![]()
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #577 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: posveti sliku forumašu ili forumašici evo sad sam pogledal... i na prvoj sliki se fakat ništ ne vidi... mutna je...
__________________ http://www.croportal.net/forum/forum...ubergol-45850/ |
| | |
| | #578 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: posveti sliku forumašu ili forumašici a jbg...a druga???
| | |
| | #579 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: posveti sliku forumašu ili forumašici suuuper ![]() diiiiivna si
__________________ http://www.croportal.net/forum/forum...ubergol-45850/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici?
|
Pogodite tko će postati ispod vas »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:39.