| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi predloži koju pjesmu da osoba iznad tebe sada posluša u Humor forumu; [/quote] Dođe Arylin i pogodi me pjesmom ravno u čelo... Evo ti:... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 559
![]() ![]() ![]() | Re: predloži koju pjesmu da osoba iznad tebe sada posluša [/quote]Dođe Arylin i pogodi me pjesmom ravno u čelo... Evo ti: ![]()
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #132 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predloži koju pjesmu da osoba iznad tebe sada posluša In 1965 Vietnam seemed like just another foreign war, but it wasn't. It was different in many ways, as so were tose that did the fighting. In World War II the average age of the combat soldier was 26...In Vietnam he was 19. In inininininin Vietnam he was 19
__________________ You only live twice |
| | |
| | #134 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: predloži koju pjesmu da osoba iznad tebe sada posluša
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #136 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: predloži koju pjesmu da osoba iznad tebe sada posluša
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #138 (permalink) |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:44.

[/quote]