Stranica 1 od 15 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 145

priče o forumašima;-)

Raspravljate o temi priče o forumašima;-) u Igre bez granica forumu, dio Humor foruma; ovdje postajte neke lude priče/bajke koje smislite o forumašima... evo ja ću prva... o vuxsu... ali vuxs,nemoj se ljutiti...ovaaaako... jednom ...

prof. Foruma
    Datum registracije
    28-06-08
    Poruka
    1,343
    Liked
    0 times

priče o forumašima;-)

ovdje postajte neke lude priče/bajke koje smislite o forumašima...
    evo ja ću prva...
    o vuxsu...
    ali vuxs,nemoj se ljutiti...ovaaaako...
    jednom davno,u jednom velikom kraljevstvu rodio se mali dječak pod imenom vuxs...
    taj dječak je bio neobičan po tome što se rodio sa ogromnom,neproporcionalnom glavurdom...
    naspram svom nerazvijenom tijelu imao je glavinu veću od većine odraslih ljudi...
    tako je imao i neobično velike oči,nos,usne i jezik.
    ali on to nije doživljavao kao problem i živio je normalno,kao i normalna djeca.
    roditelji su mu bili bogati,pa su mu za 5-i roćkas kupili automobil.
    vuxs se strašno obradovao i odmah je sjeo u njega.
    no,kad je krenuo zatvoriti vrata,njegova ogromna glavina nije mogla stati u automobil,pa se opizdio vratima!
    morali su ga voziti u bolnicu!
    no,sve je završilo dobro.
    vuxs je nakon 2 dana bio pušten iz bolnice,ali posljedice su bile strašne...
    naime,taj udarac u glavinu je razlog tome što je vuxs sada ovako poremećen...
    ali vuxs je bio jak retaj,pa si nije rezao žile,za razliku od svoje komšinice emachice,već je nastavio dalje sa životom.
    nažalost,njegovi ga vršnjaci nisu smatra normalnim,tako da on do izlaska iz srednje škole nije imao djevojku.
    kad je imao 18 godina,u jednom sex shopu ugledao je prekrasnu djevojku!
    bila je to ljubav na pvi pogled!
    prišao joj je i pitao je kako se zove.
    ta cura se zvala čokoladna_ki$$ i bila je princeza.
    vuxs ju je pozvao van i ona je pristala.
    izašli su u najtrendy mjesto u gradu.
    to je bio fast food kapula!
    dok je vuxs nemilosrdno žderao ćevape čokoladna je opazila da on ima ogromnu jezičinu,a nju je to palilo!
    nakon 3 dana strastvene veze pobjegli su u las vegas i vjenčali se!
    tako je poremećeni glavati vuxs postao princ i on i čokoladna su živjeli sretno do kraja života!!!
    the end!

mrzitelj Avatar od korisnika Servant
    Datum registracije
    05-11-05
    Starost
    24
    Poruka
    5,786
    Liked
    97 times

Re: priče o forumašima;-)

Jednog sparnog ljetnog dana krenuli su Dadyml i Oggy malo na more kod Zadra, da se malo rashlade jel...
    "Za 12 minuta od Zagreba do Zadra, još smo i na kavu stali", hvalio se Oggy svojom pilom.
    No to nije previše zanimalo Dady koja se već bacila u more i počela se lagano polijevati po siskama, jer, bilo je vrlo vrlo vruće... To je spazio lokalni Mr. Galeb - Xarfaxus, dok je lezao na svom rucniku u blizini.. "hmm zanimljivo" - reče on..
    No, zaključio je da nije još vrijeme za akciju. (ne mislim na temu akcija na forumu )
    Oggy jednostavno nije znao kuda da gleda, sisa livo, guzica desno, kifla gore...
    Za tren oka udomaćio se on kod lezaljke jedne zamamne cure, visokog kalibra...
    Njegovu "srdačnost" ta cura je očito krivo protumačila, što je rezultiralo direkt šamarom, te koljenom u jaja.
    Jadni i tužni Oggy sjetio se da je zapravo tu došao s Dadyml , i počeo ju tražiti na plaži...
    No ona se udaljila od plaže, morala je ici na wc...
    Taman kad je završila i uspravila se da obuče gaćice nazad, u wc joj je slučajno ušla Neukrotiva!
    "I ti imaš razvaljenu pipi" reče Neukrućena...
    Na to Dady mijenja 3 boje na licu, na kraju rezultira ovim ->
    Oggy, koji izbezumljen šeta plažom u potrazi za svojom suputnicom, odjednom doživljava novi šok...
    Pred njim izlijeće Dadyml iz wca u klinču s Neukrotivom i obje padaju na pješčanu plažu koja se utrljala u njihova vlažna tijela...
    Čupajući se međusobno obe su slučajno ostale u toplesu, na Oggyevo oduševljenje, a i ostalih promatrača s plaže.
    No, cure odjednom shvaćaju da ih gleda 100 ljudi, te posramljene u licu pokušavaju prikriti svoje adute.
    Neukrotiva bježi u šumu, a Dadyml se dere na Oggya - "Gdje si ti bio?!?! Vidi u što si me uvalio!!!!" i Oggy, naravno, junački prima još jedan šamar.
    Na to stari vuk Xarfaxus, koji je procjenio da je vrijeme za potez savrseno, upada pred Dady, i njezno je zaogrne ručnikom, zagrli ju i skupa odšetaju uz lagani maestral i šum valova na vreloj ljetnoj plaži...

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

jutro je...

mladi servant se budi iz svojih redovitih erotskih snova.
    žurno kreće prema frižideru,uzima litru mlijeka te proždrljivo ispija do dna. čuje se "g-g-g-g-g"

mlijeko je počeo piti odkako je posjetio sex-savijetnika hex yeaha koji mu je rekao da obavezno mora piti mlijeko radi njegovog problema sa dizanjem muškoga ponasa-kićice.

Citat Pravi autor: hex yeah
    ej kojem bi se luđaku spustija u krevetu meni ide dok nije totalno prazan zato odma po času mlijeka da se napunim do sutra
    jedne noći,čokoladna kissi budući da nije znala put do vrbovca odlučila je posjetiti servanta i zamoliti ga da joj posudi kartu,kako bi lakše mogla doći do vuxa.
    servant,sav uzjeban odmah pronalazi rješenje za njezin problem,te joj govori da skine sve sa sebe i da će joj on nacrtati vlasttu kartu.
    čokoladna poslušno skida sve,te željno očekuje kartu..
    karta je ubrzo bila gotova i izgledala je baš ovako:

nakon što je dobila što je htjela,žurno kreće u potragu za dragim joj vuxom,kojega nalazi kako sjedi na balkonu,i promatra kroz dalekozor kako se u susjedstvu događaju perverzne stvari....

vux sav sretan što je ona došla...baca dalekozor,te ju poziva da uđe na klopu...

vux je bio toliko željan pi-pi da nije mogao čak ni jest

no čokoladna je odmah našla rješenje za to...
    odvukla je vuxa u sobu,skinula sve sa sebe,i divlje skočila na njega...

od silnog uzbuđenja vux je prerano svršio a servant mu nije rekao da treba piti mlijeko i dogodilo se ovo:

čokoladna,u šoku i strasti bježi van,sjeda u auto,nabija se na mjenjač,i tako završava ova priča----

živac. Avatar od korisnika mama
    Datum registracije
    04-07-04
    Poruka
    6,101
    Liked
    25 times

Kužiš...Da imaš jednu šansu bi li ju zgabio il propustio...luk, voda, so, sarma...
    I bio ti tako Gggiga u Širokom polju, kaže išao po kukuruz za one prasce što ima u stanu, Anthlon mu posudio Đon dira kojeg je kupio od Dar1-a jer on ne vozi više repu, ima dvije godine od kako je lupio traktorom Dorinu, pa kaže nije više to za njega. Uglavnom prodao ga Anthlonu za neke sitne pare, a Anthlon zaradio te pare kad je Teici prodao onaj šos Dolče i Gabana što mu rodica donjela iz Njemačke. Al on šos ne nosi pa mu nije trebao. I tako Gggiga posudio taj traktor, provozao se dva puta oko Neukrotivine kuće ne bi li je očarao, a ono ništa. I otišao on za Široko polje po kukuruz usput sreo Cinu pa je naišo na pivo, napio se i krenuo na put. Krivo je skrenuo desno za Beketince pa se izgubio, uzeo mob`tel da nazove službu za korisnike, al zaboravio da mu je crko mob`tel kad se one večeri koje se baš ne sjeća najbolje Pajo-patak popišao na mob`tel, kao slučajno, ali mi mislimo da je to zato što sam Gggigu ja tad zvala na mob`tel da dođe na pivo, pa ovaj bio ljubomoran i ono, brže bolje, popišao mob`tel. Uglavnom, Gggiga upita nekog i ovaj ga vrati na pravi put, al Gggiga se zajeb`o pa umjesto da skrene desno, on ode lijevo i vrati se na put prema kući. A ono kad je skužio bilo je već kasno pa da mu ne propadne put on skrene kod mene i zvoni mi na vrata, ja otvorih, a ono Gggiga donio veliku k...

Karlovačku pivu!!!!

Čiča, miča, gotova priča.
    Možda ga baš večeras u mraku
    čeka njegov komad slave,
    Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.

Celebrity Avatar od korisnika deedee00
    Datum registracije
    14-04-06
    Poruka
    1,956
    Liked
    4 times

bio jednom jedan kralj, zvao se daidza veliki, sin kralja kristijana malog i kraljice bitcharke bez sminke, koji je imao tri sina: sahataba brbljavi, fbs mršavi i carllito narcis! bio je naponosniji otac na svijetu,sinovi su mu odrasli u lijepe i zrdave momke!
    doslo je vrijeme da preda krunu i svoju prekrasnu kraljevinu Croportal! iako je carllito narcis bio najstariji sin i kao takav prvi nasljednik krune,daidza veliki nije zeljeo slijediti tradiciju nego je odlucio poslati sinove na zadatak. onaj koji se prvi bude vratio s obavljenim zadatkom dobit ce krunu!

da zadatak bude i koristan odlucio ih je poslati u tri razlicite kraljevine čiji kraljevi imaju svaki kcer jedinicu i tako im usput i ugovoriti brakove,time proširiti svoje kraljevstvo i sinove gubitnike također smjestiti na pozicije kraljeva! naravno to mu je savjetovao mali grbavi šovinist damfisk piskaralo koji je bio vjerna desna ruka daidze velikog!

najmladji sahataba brbljavi poslan je u kraljevinu igre bez granica u kojoj je vladao kralj clank spamer da upozna njegovu kcer neukrotivu pipicu

fbs mršavi zavrsio je u kraljevini Tehnologija i tehnika kojom je vladao kralj aris nabrijani otac arylin smotane

a najstariji sin carllito narcis otputovao je prema kraljevini Znanost u kojoj je vladao strasni diktator sahasa olovne ruke otac najljepše djeve princeze cine pivopije!

zadatke im je smislio najveci mislioc tog vremena maslow detaljist!

zadatak sahatabe brbljavog bio je doci u kraljevinu Igre bez granica i pokusati bez rijeci zatraziti ruku princeze neukrotive pipice!

fbs mrsavi bio je zaduzen zaprositi princezu arilyn smotanu te je dovesti u kraljevstvo croportala neozljeđenu,a put prijeci pjeske!

carllito narcis morao je krenuti na put bez ijednog ogledala i tijekom cijelog puta nijednom ne pogledati svoj odraz ni u lokvi te se vratiti s rukom predivne princeze cine pivopije!

nastavak slijedi .....
    Zadnji Uredio deedee00 : 27-08-08 u 01:37
    Dont like me? sit with the other bitches waiting for me to give a fuck

Datum registracije
    14-04-06
    Poruka
    1,956
    Liked
    4 times

zadatak br 1

sahataba brbljavi upregnuo je svog konja i krenuo na put sa svojim vjernim slugom vuxsom mucavim! dalek i naporan put ih je cekao do kraljevine igre bez granica!

tijekom cijelog puta sahataba brbljavi i vuxs mucavi zamisljali su sta ce ih docekati u tom posve neobicnom i offtopic kraljevstvu,kakva li je ta princeza neukrotiva pipica i hoce li kralj clank spamer lako pristati na udaju svoje kceri! kako li ce se samo uspijeti sporazumjeti s njim bez da kaze ijednu rijec,jos pogotovo što je kralj clank spamer i poznat po tome da i kad prica ga se jedva razumije sto govori!

....

dosao je i taj dan,taj trenutak kad se princ sahataba brbljavi pojavio pred dvorcem te cudnovate kraljevine!

na ulazu ih je primio desna ruka kralja spamsoje najveci poznavatelj kulture i povijesti te kraljevine!

Datum registracije
    14-04-06
    Poruka
    1,956
    Liked
    4 times

vjerni sluga vuxs mucavi obratio se spamsoju: "mmmmiii smmmmo doslli kao prrrrestavnisi kraljesssstva croportal da princ sahtaba brbbbljav zatraž ruku prices nekrotive pičke! "

sahataba brbljavi nije mogao vjerovati svojim usima,tek su stigli a vec su zasrali! nije znao sta ce napraviti,nije se smio usmeno obratiti spamsoju i duboko ispricati za lapsus njegovog sluge vuxsa mucavog niti je uspio objasniti vuxsu gdje je pogrijesio!

spamsoje je pobijesnio,pozvao je cuvare, joksa ruku pravde i gggigu obarača te su dobili šut kartu iz kraljevstva i prije nego su uspijeli uci!

sahatabu brbljavog obuzeo je ocaj.....

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

CROPORTAL BAJKA

Mmrki mrak se prosuo po šumi. Zvuk muzike vodio me kroz incognito. Strah mi je plovio tijelom, ali kad sam počela razabirati riječi i glas Miše legende opustila sam se malo. On je ipak bio bakin najdraži pjevač. Hodajući sam se toliko rasplesala i raspjevala da nisam ni primijetila opaku zvijer što je izašla pred mene, Wolfa sa vražićima na ramenima na jednom White devil, a na drugom Blackdevilles. Čim sam ih opazila sjetila sam se mame i njezinih riječi „ baka ne voli nepoznate goste na svom tulumu, ne pozivaj ljude po putu i ne dijeli im darove za baku.“ Ipak meni se ova ekipica učinila simpatičnom pa im ponudim svakom bočicu iz gajbe pive koju sam nosila baki. Oni je prihvate i ponude mene s čokoladnom dorinom. Osmijeh mi se razvije od uha do uha, osvojili su me s čokoladom. I tako krenemo svi zajedno na tulum. Par koraka dalje zaustavi nas Pajo patak, nespretna patkica i neukrituva patka, nude trip i oni žele na tulum. Opet se sjetim mame i da izdam je opet. Što više ludih ljudi, luđi tulum. Put je sve kraći, noge lakše, pjeva se „Dalmacija u mom oku“. Čuvši pjesmu presretoše nas dva točkasta dalmatinca Sahataba i Xarfaxus, vidno raspoloženi žicaju rizlu. Pogledamo se, nema je nitko – ali dakako ima je najbolja baka.
    Tu smo blizu, još samo par koraka. U daljini već se vidi ispred kućice snješko bijelić, do njega neki fat boy slim po snjegu žuti potpis stavlja. I sad već znam, ja to doma sam. Nad kućicom visi oveliki natpis „CROPORTAL“, a ispod njega još veći „Saban sajnovic pije kafu ovdje“ – bakin veliki idol. Prođemo kroz vrata i dvi skale dole – muzika probija uši a bakin osmjeh osvjetljuje sobu. Pozdravlja društvo, nudi piće. Ma carica je, ima lulu ustima i pivu u ruci – banove u džepu, al ih ona nikad ne daje, svi banovi su ipak kod nje s razlogom… lol_lol
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: xarfaxus Pogledaj Poruke
    Aj pljuj po meni...znas da uzivam u tome
    Znači sada kada sam dobio dozvolu, započinjem s....

Epizodom 1: Revni pandur

Vraćajući se sa jednog od meeta Croportalovih forumaša, barba Loc vozio je svoj mali autić i jednostavno uživao u vožnji...... Još mu je bilo ljepše zahvaljujući porukama koje je dobivao od forumskih curica koje su mahom sa njim htjele popit kavu nasamo..... Ali nebi sve bilo tako lijepo da u najboljim i najopuštenijim trenucima barba Loc ne uoči lizaljku sa malim crvenim svjetlom i natpisom "STOP POLICIJA"......

Barba Loc, dobar i pošten kao i uvijek, odmah je upalio desni žmigavac i stao sa strane već pripremivši potrebne dokumente....... Nemalo se iznenadio kada je na mjesto pandura prepoznao ni manje ni više nego forumaša Xarfaxusa..... Taj forumaš, inače roker, vješto je na forumu sakrivao svoje radno mjesto tako da nitko nije mogao niti posumnjati u njegovu profesiju..... I tako naš Xar, ne samo pandur, nego pandur na motorinu, vješta koraka kao da ga je prošla sva sila Big Brother pedera, stava ko Mića Šaft iz "Mrtav ladan" filma (obavezno pogledat ko nije, ima na jubitou) dolazi do našeg barbe Loca sa šeretskom izjavom
    "Vozačku i prometnu molim"
    "Izvolite" pruža mu dokumente barba Loc misleći u sebi kako su ti na akademiji mogli potrošiti 2 školska sata više da nauče te pandure osnovama bontona
    "Jeste l šta pili" pita pandur Xar svojim sirovim naglaskom i dalje ne shvaćajući koga je štopao
    "Jesam, pio sam" odgovara barba Loc shvaćajući koliko je ovaj blesav i koliko će biti lako ga sprdati
    "Oćete da pušete?" pita pandur Xar već vadeći dreger i frulicu
    "A ako baš moram...." barba Loc izlazi iz auta već se lagano podsmjehujući
    Pandur Xar nadobudno namjesti frulicu u dreger i pruži je barba Locu...... Ovaj krene da duva u tu frulicu i nakon kraćeg duvanja zapišti dreger i pokaže 0,00...... Vidjevši rezultat krene naš pandur Xar da psuje sve nadređene kako su mu dali neispravan dreger, prodrma ga malo, lupi nadobudno par puta, zamijeni frulicu i pruži je ponovno barba Locu....... Krene barba Loc opet da duva već se teže suzdržavajući od napada smijanja kada dreger zapišti opet 0,00..... Pandur Xar sada već živčan, ljut, psuje, proklinje, iživljava sve svoje emocionalne probleme na onom jadnom dregeru, vadi svoju zadnju frulicu iz zaliha, stavlja u dreger i nervozno sve pruža barba Locu....... Potonji je već crven u licu, odvalio bi od smijeha, jedva skuplja ozbiljnosti da treći put duva u frulicu... 0,00 opet dreger pišti..... Pandur Xar popizdi, baci onaj dreger jadni u pod i nervozno pita barbu Loca
    "Pa dobro, šta ste popili?"
    A barba Loc sjeda u auto, uzima dokumente i mrtav hladan odgovara
    "Pa 2 cedevite i fantu"

Pozdraf Xaru, ma gdje god bio....

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Datum registracije
    14-04-06
    Poruka
    1,956
    Liked
    4 times

pozalio je sto je poveo sasobom vuxsa mucavog,ali samo na trenutak jer vec u slijedecem trenu shvatio je da je taj isti vuxs mucavi cijeli život bio uz njega i da je spreman u svakom trenutku dati zivot za njega! ok,lose e pocelo,ali ne mora tako i zavrsiti..... - bio je optimistican sahataba brbljavi

zadatak br. 2

fbs mršavi stigao je u kraljevstvo tehnologija i tehnika,predstavio se i bio je primljen pred kraljem arisom nabrijanim! rekao je da je dosao zatraziti ruku njegove kćeri arylin smotane!

kralj aris nabrijani nije mogao vjerovati svojim usima,napokon se pojavio netko tko zeli uzeti za zenu njegovu neuglednu kcer! ali naravno nije smio to tako prikazati jer bi onda mozda fbs mrsavi posumnjao u nesto!

aris nabrijani: " a znaci tako,vi prince mislite da se samo tako možete pojaviti u mojoj kraljevini,zatraziti moju kcer za zenu i da cu ja to samo tako dopustiti?!!! pa vi zivite u svijetu bajki!! moja kcer je vrlo trazena za nevjestu i ima mnogo udvaraca! zasto vi mislite da ste vi bas taj kojeg bi ja trebao odabrati?! "

fbs mršavi:
    " ispricavam se ako sam ostavio tako prepotentan dojam,naravno da vjerujem da je princeza arylin smotana vrlo trzena i jedna od najboljih udavaca trenutno i naravno da cu uciniti sve u svojoj moci da vam dokazem da sam dostojan biti njezin muz! "

aris nabrijani:
    " hmmmm...... smijes biti nas gost par dana,a ja cu u međuvremenu smisliti kako ces mi uspijeti dokazati tu svoju tvrdnju!"

fbs mmršavi
    se zahvalio i krenuo prema odaji koja mu je bila dodjeljena!hiodajuci po dugackim hodnicima odjednom je iza leđa zacuo neko hihotanje i zatim buku kao da su svi lonci u kuhinji popadali!
    okrenuo se i vidio neko djevojce kako lezi na podu sa kacigom viteskog odjela na glavi,a ostakom pobacanim oko sebe! pustio je torbu i potrcao da pomogne nepretnom stvorenju koje je uspijelo samo skinuti tu kacigu s glave ispod koje se pojavilo smjesno pjegavo lice s krivim zubima,ali predivnim blistavim ocima i blagim pogledom!
    fbs: "jeste li dobro,jeste li se ozlijedili?"
    djevojce: " jesam,hvala! ovo je danas vec deseti put da sam pala! ali znate Bog cuva budale i malu djecu! tko zna u koju ja skupinu spadam! hihihih "

fbs mrsavi
    : " oprostite mi na nepristojnosti,nisam se ni predstavio,ja sam princ kraljevine croportal fbs mrsavi,a vi ste?

djevojce:
    " ja sam princeza arylin smotana,drago mi je"

kad se vratio u svoje odaje fbs mrsavi bacio se na razmišljanje: " znaci ona je ta zua koju bi se ja trebao ozeniti! ali ruzna je!!!! ali i simpaticna je,smotana i draga hmmmm mozda zato ima puno udvarca...."

nastavak slijedi,moram na posao!!!! kasnim....aaaaaa

Stranica 1 od 15 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku