Stranica 15 od 15 PrvoPrvo ... 5101112131415
Pokazujem rezultate 141 do 145 od 145

priče o forumašima;-)

Raspravljate o temi priče o forumašima;-) u Igre bez granica forumu, dio Humor foruma; Traženje civilizacije 2!! Mijesto radnje- Pustinja! Pa j**** ti sve nedilje u misecu, kolko još moramo šetati da nađemo civilizaciju!!-vikne ...

prof. Foruma Avatar od korisnika Kiyu#13
    Datum registracije
    03-04-09
    Starost
    18
    Poruka
    1,107
    Liked
    5 times

Re: priče o forumašima;-)

Traženje civilizacije 2!!

Mijesto radnje-Pustinja!

Pa j**** ti sve nedilje u misecu, kolko još moramo šetati da nađemo civilizaciju!!-vikne Massacre,a Radanus vikne-Ako to stvarno planiraš imat češ puno posla,a sad ušuti jer nisi jedini koji je umoran!!
    Rakija koji je to sve slušao smireno kaže-A da se mi ipak malo odmorimo.Radanuse hodamo več 5-6 sati bez vode i bilo kakvog odmora.
    Upravo zato i moramo hodati.Kako bi našli vodu jer ako ne primječuješ mi smo na sred pustinje i vode NEMA!-vikne Radanus iznervirano.Rakija ga pogleda i počne se derati-Da ali ako se ne odmorimo mogli bi umrijeti od umora pa neče biti važno jesmo li našli vodu ili ne zato ja sad kažem da se moramo ODMORITI!
    Ljudi dok se vi svađate onaj kreten Kiyu je ravno tamo i pobječi če nam ako ga ne stignemo.-kaže Massacre,a Radanus i Rakija se odma prestanu svađati i porče prema Kiyu-u.

10 minuta poslije:
    MOLIM VAS NEMOJTE ME UBITI!!PREKLINJEM VAS,MOLIM VAS!
    Zašto bi te pustili da živiš kad si ti nas doslovno bio osudio na smrt?-pita ga Rakija,a Kiyu odgovori sa smješkom na licu-Znam misto sdje se nalazi izvor vode.
    Radanus ga skeptično pogleda.Kako da znamo da nas ne lažeš?-upta on Kiyu-a.Neznate!Upravo zato me morate ostaviti na životu.Jer ako me ubijete,a ja govorim istinu onda nikad nečete nači vodu i ova pustinja će vam postati grob.-kaže Kiyu jednostavno,a Massacre promrmlja u bradu-S*eba nas je i to gadno.
    Rakija pogleda u Kiyu-a i kaže-Ideš s nama ali probaš li nas za*ebati,mrtav si.Dobro,neču!-kaže Kiyu i oni krenu.Ali dok su išli prema izvoru koji je Kiyu navodno našao nitko nije ni primjetio lukavi smješak koji je titrao na Kiyu-ovim usnama.

Nastavit će se...
    Citat Pravi autor: Miss.Slash Pogledaj Poruke
    Kiyu koji ces ti bit srcolomac ako vec nisi

Datum registracije
    03-04-09
    Starost
    18
    Poruka
    1,107
    Liked
    5 times

Traženje civilizacije 3!!

Mijesto radnje-Pustinja!

Nakon pola sata šetanja oni napokon naiđu na izvor i bez čekanja se bace u njega.Markorakija se napije vode i promrmlja-Kiyu da bog da te sve žene svita opsjedale nakon ovoga.
    -Ajme,nečevaljda baš svake.Viruj mi da mi nebi bio ljepo da me opsjedaju neke stare bakice.

Massacre se napije vode i počne skakati u nju dok ga je Radanus nezadovoljno gledao.Te nam tvoje šporke noge zagađuju vodu!-vikne on,a Massacre se nasmije i kaže-Ako ti ne paše nađi drugi izvor.Radanus ga prostrijeli pogledom i počne piti vodu,a Massacre se zadovoljno nasmije-I mislio sam.

Kiyu je sve to promatrao sa smješkom.
    Što se ti tako zadovoljno smiješ?-Radanus naglo suzi oči i pogleda u Kiyu-a sumnjičavo.

-Ništa,što se nesmijem smijati?

-Nije stvar u smijanju nego u tome što ja imam osječaj da češ nas nekako prevariti,a ako si uspio obmanuti onu dvojicu ne znači da možeš i mene!

-Gle, upravo sam vas doveo do izvora .Ako to nie dokaz da sam pošten neznam što je!

-DOVEO SI NAS DO IZVORA SAMO ZATO ŠTO SMO TE PLANIRALI UBITI!

Misli što hočeš ali ja ništa ne spremam.-Kiyu završi raspravu i udalji se od Radanusa.Ako ne pripazim ovaj će me još raskrinkati.-promrmlja Juraj sebi u bradu i krene prema izvoru kako bi se napio.

Rakija odakle si ti?-upta Massacre Markarakiju dok su zajedno 'zagađivali' vodu.

-Iz grada imenom CROPORTAL.

-Aaaa čua sam za taj grad.Radanus mi ga je spominjao.

-Da,Radanus je isto odatle.Sjetio sam se tek nedavno jer su nam oni debili stavili tko zna što u nas pa ga se nisam isprva sijetio.Tko zna.Možda si i ti odatle ali se nesječaš jer si još pod djelovanjem droge.

-Moguče,ali tko su bili ti ljudi?

-Ja,znam!-vikne Radanus-Svega sam se sjetio.Ti Massacre isto živiš u CROPORTALU,a oni ljudi koji su nas uhvatili su tipovi nazvani eliminatori iz čega zaključujem da smo mi zalutali u neki drugi forum koji je totalno propao i bivši administratori su ostali na tom području pod imenom eliminatori!

-Uuuuh,a jel znaš koliko smo zapravo udaljeni od CROPORTALA?-upita Massacre

Radanus malo razmisli i kaže-Pa ne dugo.Još nekoliko dana i na cilju smo.Zato moramo ponijeti puno vode i trošiti je samo kad nam zatreba.

Nakon toga oni se posljednji put napiju i okupaju u izvoru i krenu prema svom gradu ni ne primječujuči eliminatore koji su lagano išli za njima u nadi da če pokoriti i zauzeti njihov grad.
    Zadnji Uredio Kiyu#13 : 28-11-09 u 23:37

Datum registracije
    03-04-09
    Starost
    18
    Poruka
    1,107
    Liked
    5 times

Traženje civilizacije 4!!

Mijesto radnje-Pustinja!

-Radanuse, ajde molim te vamo dodi da te pitam nesto!
    Radanus doseta do Markarakije i upita ga-Sto je?
    -Malo prije kad si se svadao sa Kiyu-em u vezi cega ste se svadali?
    -Gle ako mene pitate-a vidim da niko ne-ja mislim da on nesto muti.Da doveo nas je do izvora ali cijelo vrijeme se sam sebi smijuli u bradu kad misli da ga negledam.Ja mislim da je on povezan sa eliminatorima.
    Markorakija zbunjeno pogleda u Radanusa.
    -Ti stvarno vjerujes u to?
    -Naravno da vjerujem.Vec nas je jednom ostavio.Ne postoji garancija da to nece ponovno napraviti.
    -Misli sto hoces ali ja ne vjerujem da bi nas zaribao.
    -Ja pak mislim da bi.Ti stvarno mislis da je on slucajno skrivio onaj pad aviona?
    Rakija je sad po prvi put u tom razgovoru izgledao sumljicav, ali ne zbog Kiyua , nego zbog Radanusa.
    -Ovaj razkovor je zavrsen.
    Kiyu koji je u prikrajku prisluskivao njihov razkovor je odjednom imao osjecaj da nije jedini koji nesto sprema.
    Massacre koji se svega prisjetio je na umu imao samo to da se sto prije vrati u svoju drzavu.U meduvremenu je saznao da zivi u gradu Glazba i u kvartu Metallica, ali da ponekad posjeti i druge gradove kao sto su Muski kutak itd.No ipak kolko god ga nisu zanimale svade i spletke nije mogao, a da ne primjeti kako Radanus stoji sto je moguce dalje od ostalih i mrmlja si nesto u bradu.
    Po Rakijinim izracunima imali su jos nekih 1 dan do svog doma.Kad su to culi ostali jako su se razveselili ali Kiyu je primjetio kako Radanus kasnije odlazi u osamu izgledajuci jos bjesnije nego prije.
    -Da mi je znati sto on skriva?-promrmlja Kiyu sebi u bradu i ode do Massacrea koji je pak sumnicavo gledao u Markarakiju ybog njegovih neprestanih uzdaha nezadovoljstva.Bilo mu je cudno sto je sad tako lose volje, a do prije pet minuta je bio sretniji od svih njih zajedno.Rakija je isto tako suzenim ocima gledao Massacrea.Nije imao puno razloga za sumnjiciti ga da je izdajnik ali mu je bilo sumnjivo sto je rijetko ukljucen u tijek zbivanja.Vecinski se samo po strani povuce.Kad oni jedu on priceka i pocne jesti tek poslije njih.Ide poslije spavati.Da je Rakija mogao birati koga ce optuziti za izdajnika Massacre bi bija prvi izbor.

Nastavit ce se

Datum registracije
    03-04-09
    Starost
    18
    Poruka
    1,107
    Liked
    5 times
    Traženje civilizacije 5

Mjesto radnje-Croportal

Družba je napokon stigla u svoju domovinu Croportal ali ih je tamo dočekalo iznenađenje.Sve je bilo prazno.Radanus i Kiyu su se brzo uputili prema svom gradu Iron Maiden, a Massacre i Rakija su potrčali prema gradu Metallici.
    Sve je bilo prazno.Nije bilo predsjednika obaju gradova, a u svim ostalim gradovima je također vladala pustoš.Družba je odlučila iči dalje svejedno sumnjajuči sami za sebe da je netko u grupi izdajica.Nakon nekoliko sati oni dođu do grada nazvanog Sleepwalkers, kasnije preimenovanog u Noćne ptice.Tamo su na svu sreču naišli na mali komad civilizacije.Kako se sada grupi činilo eliminatori su napali Croportal za vrijeme noči ali su u Sleepwalkersu naišli na odmor jer su ljudi unutra kasno išli spavati zbog strogih pravila predsjednice.
    Citat Pravi autor: Mazda890 Pogledaj Poruke
    zabranjen je pristup u ovom gradu svima onima koji idu spavati prije 03:00

Mazda890 - Sova[/SIZE][/CENTER]

I tako je grupa upoznala Mazdu 890(Sovu).Osobu koja nikad ne spava.Ona je sama protjerala eliminatore ali je zbog svog strogog pravila ostala sama u svom gradu.Ipak na kraju su se ipak pojavili hrabri pojedinci koji su mogli poštivati ta pravila.*Mazda je čula korake i iskočila ispred njih sa oružjem u ruci.Kad su joj dokazali da stvarno dolaze iz Croportala sjeli su i dogovarali se kako će spasiti sve ljude iz Croportala od eliminatora.
    -Bilo bi dobro kad bi svi lijepo priznali što smo i tko smo jedni drugima i kako bi se prestali sumnjičiti za osvetu.-kaže Radanus, a ostali se slože.
    Na veliko iznenađenje svih, svi oni su bili tu iz istog razloga.
    Glavešina grada Metallica Jaymz ih je svu četvoricu potajice poslao da otkriju veliku prijetnju koja se ponovno nakuplja na istoku.Jaymz je mislio da je to stara sila na pomolu.**Sad su sva četvorica utvrdila da ta prijetnja na istoku nisu cajkaši nego ostaci propalog foruma.Ali kako stvari stoje Jaymz to već zna.
    -E jebat ga.Mi tu stojimo ko trutovi, a oni luđaci nam zarobljavaju sugrađane.-kaže Massacre, Rakija doda-Tako je.Trebamo se pokrenuti.Ako smo uspjeli uništiti staru silu onda možemo i uništiti jedan propali forum.
    -Hajde, pa nije ovo najgore što nam se dogodilo.Zamislite što bi bilo da smo došli dan ranije.Sad bi mi bili ist tako zarobljeni.-kaže Kiyu.
    Radanus ustane, a za njim ustanu i Kiyu, Massacre i Rakija(Sovu je napokon svladao san pa je hrkala negdje u pozadini) i krenu u potragu za svojim sugrađanima.
    Dugo su se šetali po pustom gradu ali nikako da ih nađu.
    Onda nakon nekog vremena grupa sa užasm u očima čuje davno zaboravljene i primitivne stihove.

Ajde mali šta se praviš.Znaš da me voliš mene kao janje nježnu

-Hmmm, idemo dalje nemogu slušati ovo.-kaže Rakija i oni nastave dalje.
    Nakon nekog vremena čuju poznate stihove iz jedne zaključane sobe.

Hell is worth all that, natural habitat
    Just a rhyme without a reason
    Neverending maze, Drift on numbered days
    Now your life is out of season

-Brzo, Jaymz je unutra.-vikne Kiyu i oni probiju vrata.Kad su ušli unutra vidjeli su da je Jaymz svojom gitarom svladao eliminatore-gdje ih je večina začudo slušala metal-i svezao ih za zid.
    -Zar ja sve moram sam?-upita ih on sa smješkom i zajedno krenu u potragu za ostalim građanima.

Nije im dugo trebalo da unište sve eliminatore, a kad su ih uništili krenuli su u obnavljanje Croportala.
    Kiyu je zbog nekih svojih nedjela kao što su razbijanje aviona i ostavljanje svojih sugrađana kanibalima zbaniran na tri dana.Radanus je marljivo radio u obnavljanu grada Iron Maiden, a kad se Kiyu vratio i preuzeo tu zadaču na sebe Radanus se preselio u grad Metallicu.Ipak redovno navrača u svoj stari grad gdje ponekad dođe i Massacre samo kako bi prcao vjerne djeve kako ih je nazvao.Jaymz je položio svoju 666. ciglu u Metallicu i odselio se kako nebi kvario magičan broj ali svi i dalje očekuju njegov povratak.
    Radanus je u međuvremenu u Metallici upoznao Miss.Slash i sad rjetko dolazi u Iron Maiden.
    Massacre se odselio iz Metallice ali se nigdje nije skrasio.Trenutnu luta po Croportalu nadajuči se da će jednom nači dom kakav je imao u Metallici.
    Markorakija se odselio iz Croportala i nitko ga nije vidio već dugo vremena.
    I tako se družba iako vječno povezana glazbom naposljetku raspala.

kraj

*Pogledaj temu Noćne ptice od 30-55 stranice.
    **Pogledaj priću Propast metala gdje Jaymz pogine.Priću koja nikad nije zgotovljena.
    Zadnji Uredio anthlon : 25-03-10 u 11:39

Datum registracije
    03-04-09
    Starost
    18
    Poruka
    1,107
    Liked
    5 times

Metalac Metal Massacre 1

Svanulo je jutro i mladi metalac Metal Massacre se kradom uputio u jutarnji šoping. Nakon što je ušao u trgovinu i odabrao nekoliko hlača, odlučio ih je isprobati u kabini. Dok ih je isprobavao u pozadini je svirala pjesma, neka nevažna cajka.Nakon što je čuo ritam pjesme Massacre je počeo plesati u kabini, a ubrzo i pjevati. U međuvremenu su u trgovinu ušla trojica Massacreovih frendova koja su bili ufurani thrash metalci, kad su čuli da u trgovini svira cajka pao im je mrak na oči a kad su začuli zavijanje poznatog glasa iz kabine odlučili su uletiti u kabinu i otkriti ko to tamo pjeva.

Kraj prvog djela.

Lajkaj nas na Facebooku