Traženje civilizacije 3!!
Mijesto radnje-Pustinja!
Nakon pola sata šetanja oni napokon naiđu na izvor i bez čekanja se bace u njega.Markorakija se napije vode i promrmlja-Kiyu da bog da te sve žene svita opsjedale nakon ovoga.
-Ajme,nečevaljda baš svake.Viruj mi da mi nebi bio ljepo da me opsjedaju neke stare bakice.
Massacre se napije vode i počne skakati u nju dok ga je Radanus nezadovoljno gledao.Te nam tvoje šporke noge zagađuju vodu!-vikne on,a Massacre se nasmije i kaže-Ako ti ne paše nađi drugi izvor.Radanus ga prostrijeli pogledom i počne piti vodu,a Massacre se zadovoljno nasmije-I mislio sam.
Kiyu je sve to promatrao sa smješkom.
Što se ti tako zadovoljno smiješ?-Radanus naglo suzi oči i pogleda u Kiyu-a sumnjičavo.
-Ništa,što se nesmijem smijati?
-Nije stvar u smijanju nego u tome što ja imam osječaj da češ nas nekako prevariti,a ako si uspio obmanuti onu dvojicu ne znači da možeš i mene!
-Gle, upravo sam vas doveo do izvora .Ako to nie dokaz da sam pošten neznam što je!
-DOVEO SI NAS DO IZVORA SAMO ZATO ŠTO SMO TE PLANIRALI UBITI!
Misli što hočeš ali ja ništa ne spremam.-Kiyu završi raspravu i udalji se od Radanusa.Ako ne pripazim ovaj će me još raskrinkati.-promrmlja Juraj sebi u bradu i krene prema izvoru kako bi se napio.
Rakija odakle si ti?-upta Massacre Markarakiju dok su zajedno 'zagađivali' vodu.
-Iz grada imenom CROPORTAL.
-Aaaa čua sam za taj grad.Radanus mi ga je spominjao.
-Da,Radanus je isto odatle.Sjetio sam se tek nedavno jer su nam oni debili stavili tko zna što u nas pa ga se nisam isprva sijetio.Tko zna.Možda si i ti odatle ali se nesječaš jer si još pod djelovanjem droge.
-Moguče,ali tko su bili ti ljudi?
-Ja,znam!-vikne Radanus-Svega sam se sjetio.Ti Massacre isto živiš u CROPORTALU,a oni ljudi koji su nas uhvatili su tipovi nazvani eliminatori iz čega zaključujem da smo mi zalutali u neki drugi forum koji je totalno propao i bivši administratori su ostali na tom području pod imenom eliminatori!
-Uuuuh,a jel znaš koliko smo zapravo udaljeni od CROPORTALA?-upita Massacre
Radanus malo razmisli i kaže-Pa ne dugo.Još nekoliko dana i na cilju smo.Zato moramo ponijeti puno vode i trošiti je samo kad nam zatreba.
Nakon toga oni se posljednji put napiju i okupaju u izvoru i krenu prema svom gradu ni ne primječujuči eliminatore koji su lagano išli za njima u nadi da če pokoriti i zauzeti njihov grad.

LinkBack URL
About LinkBacks

ako vec nisi 

Odgovori sa citatom