Stranica 2 od 15 PrvoPrvo 123456712 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 145

priče o forumašima;-)

Raspravljate o temi priče o forumašima;-) u Igre bez granica forumu, dio Humor foruma; Ima prejakih pričica, deedee svaka čast imaš ideje Evo i ja nešto našvrljao nabrzaka Croportal derby Bila je nedjelja. Dan ...

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,410
    Liked
    321 times

Re: priče o forumašima;-)

Ima prejakih pričica, deedee svaka čast imaš ideje

Evo i ja nešto našvrljao nabrzaka

Croportal derby

Bila je nedjelja. Dan sunčan i lijep, kao stvoren za nogomet. Dogovor je pao, Croportalovci će se obračunati, sjever protiv juga, u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu... Utakmica će biti odigrana u Zadru, blizu Stanova.
    Igra se 6 na 6 jer nije došlo više forumaša odigrati utakmicu, netko mora i sudac biti
    Za postavu sjevera igra kapetan sahasa purger, istinski, strašni, ljuti protivnik Hajduka i svega dalmatinskoga, zatim redom ponosni purger, vrsni spammer opasan na svim pozicijama, dunga burek uvijek spreman odigrati za sjever, te još dark_zg, oggy ljubitelj kvalitetne dojke i tigar...
    Za postavu juga igra kapetan damfisk veličanstveni, mrzitelj Dinama i vrsni poznavaoc žena i njihove zloće , zatim servant international pop star, rizla ,berto te još zadarski tandem sahataba i xarfakus.
    Glavna sudkinja je teica the najarogantnija, pomoćna sudkinja zamamna eva,a linijska sudkinja neukrotiva tvrdoglava curica..

I krenula je utakmica. Kick off.

Damfisk dodaje rizli, rizla servantu, međutim sahasa uzima loptu bez prekršaja i kreće prema golu "juga", dodaje ponosnom koji zabija gol sahatabi koji se raspravljao nešto sa igračem koji se zagrijavao sa strane.
    Damfisk, bijesan kao ris, beštima golmanu jer je primio glupi gol. Sahasa i "sjever" slave... Nakon pola sata dosadne i ničim posebne igre "jug" izjednačuje pogotkom snažnog xarfakusa kojemu je damfisk dodao loptu, te nakon što se odhrvao iz klinča tigra i darka uspio zabiti gol oggy-u. 1:1 sve je opet na početku...

Do kraja poluvremena ništa posebno, dio utakmice koji treba čim prije zaboraviti.

U drugom poluvremenu preporod. Od početka aktivno i živo. Odmah na početku dunga burek prolazi po boku, no nakon dosta teškog centaršuta tigar ne uspijeva pospremiti loptu u mrežu. Zatim akcija na drugoj strani... odlično proigravanje rizle ne uspijeva iskoristiti xarfakus, jak udarac,prošlo je milimetar uz vratnicu...

I tako sve do negdje pred kraj, do 85. minute, kada "sjever" prima još jedan pogodak.. damfisk prolazi četvoro igrača i dodaje rizli koji sa 30 metara odapinje i zabija gol nespremnom oggy-u koji je za to vrijeme gledao u jogobeline dojke koja je podigla majicu na tribinama. 2:1 za "jug".

No još nije gotovo... već duboko u sudačkoj nadoknadi teica sudi prekršaj za "sjever" na nekih 20-ak metara od gola "juga". Damfisk, vidno bijesan i izvan sebe, ne može se načuditi ženskoj zlobi i laganju, nije mu jasno kako je mogla dosuditi nepostojeći prekršaj.. iz slobodnog udarca dark zabija eurogol i sve je opet na početku, 2:2..

U zadnjoj minuti prava drama, preokret.. berto, koji je loše odigrao cijelu utakmicu, propustio je jednu loptu koja je došla do sahase, sahasa zatim dodaje tigru koji je u vidnom zaleđu, no neukrotiva ne podiže zastavicu i tigar zabija gol za pobjedu "sjevera" 3:2. Nakon što je damfisk počeo objašnjavati kako je bilo čisto zaleđe, te kako žene lažu i ne sude zaleđe, sahasa je i njemu uputio pokoji "kompliment" nakon čega je došlo do masovne tučnjave.. Sva sreća pa je na terenu bio i xarfakus koji je sve to razdvojio i smirio, pa nije bilo neke veće posljedice osim kojeg razbijenog nosa..

Iako je na kraju završilo dosta ružno, sve je to bilo u žaru borbe, svi su se pomirili i dogovorili da će se idući Croportal derby održati u Vrbovcu

P.S Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna
    Zadnji Uredio Ive_ri : 27-08-08 u 15:40

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Epizoda 2: Njoj se mili kada cvili

Ova pričica nadovezuje se na onu Servantovu u kojoj je Oggy ostao, narodno rečeno, suha kurca i mokrih opanaka dok je naša Neukrotiva bježala po šumama i gorama što od zmija a što od Dade kojoj je rekla da ima razvaljenu pikicu.......
    Uglafnom, priča nebi bila priča da se Neukrotiva, umjesto da bježi koliko je noge nose, nije sakrila iza prvog grmlja na kojeg je naišla...... Posmatrala je plažu kao neki vojnik, no zapravo je posmatrala Oggya koji je žalostan legao na plažu.......
    Vidjevši da je plaža sigurna i da Dade nema na vidjelu, ona odluči lagano se spustiti i prošetati nebi je Oggy ili barem njegova kifla primjetili...... Sjela je nekoliko metara od njega ovlaš prebacivši kosu s ramena na rame na što Oggy jednostavno nije mogao ostati ravnodušan....... Ustao se, izbacio što je mogao više mišića i krenuo u akciju.....
    "Mala", krene, "vjeruješ li u ljubav na prvi pogled ili da ponovno prođem"
    Neukrotiva se krene hihotati kao tek propupala tinejdžerica što Oggyu da više hrabrosti da nastavi
    "Mala, mora da ti je otac terorist jer ispala si jebena bomba"
    Neukrotiva se i dalje priglupo hihoće......
    "Mala", Oggy i dalje ne shvaćajući da može početi rečenicu i bez tog Mala, "šta kažeš na malo matematike..... Da tebe i mene zbrojimo, odjeću oduzmemo, noge podijelimo pa se množimo....."
    "Neukrotiva", reče ona, "Čast mi bješe razgovarati sa vama...... Nego, tužna sam i žalosna i mislim da lijeka mi nema........"
    "Vaša želja moja je zapovijed", e, pa on nije počeo rečenicu sa Mala....... Jebote, gledam da neće pljusak......
    "Vaša sreća moja je sreća, vaša tuga moja je tuga..... Na usluzi sam, kažite mlada damo"
    "Pa radi se o pikicama"
    , krene Neukrotiva, "Svim mojim legicama je razvaljena samo je meni nevini i netaknuti pupoljak...... Tužna sam jer i ja bi razvaljenu pikicu...."
    "Vaša želja moja je zapovijed...... Vaši snovi moji su zadaci", krene Oggy poljubivši Neukrotivu.....
    "Ah, znala sam da će doći netko da me razvali", uzdahnula je Neukrotiva
    "Da, moja djevo, razvalit ću zrak u vama na vodonik i kiseonik"
    "Jebi me, izjebi me, upri u me ko u životinju......"
    , Neukrotiva popizdila.....
    "Da........", Oggyu konačno pala sjekira u med.....

Mislim da se shvaća nastavak priče....... Za razliku od svih drugih, ovdje ima seksa i više nego potrebno.......

Pozdraf Oggyu i Neukrotivi, u kojoj god pozi, ovaj - fazi, bili.....
    Zadnji Uredio Locrian85 : 27-08-08 u 23:40

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

Dva loša ubiše Miloša / 2 Bad Milosh Dead

Saga započinje ne tako daleko u prošlosti, i ne tako daleko od nas, zapravo, kad malo
    bolje razmislim, u svakome od nas se krije barem jedan loš, ako ne i dva.
    U jednom carstvu, možemo ga nazvati virtualnim, ali koje carstvo u današnje doba
    nije virtualno, bijahu Car, njegova vesela družina i Carev Dajđa (Daidža - Sa Wikipedije,
    slobodne enciklopedije. Idi na: navigacija, pretraga - Daidža ili ujak je osoba koja je brat
    majke određene osobe. Osoba se nalazi u krvnom srodstvo sa osobom kojoj je daidža).
    Iako je Carstvom dakako vladao Car, konce je zapravo vukao njegov Dajđa.
    Povučeni i tihi čovjek je vukao sve konce i može se reći da su svi bili njegove marionete,
    kad bolje razmislim možda ovo ja uopće ne pišem, nego piše Dajđa, no dobro, možda ne.
    Uglavnom, on je bio močnik koji je odlučivao o sudbinama mnogih podanika u carstvu,
    da li će biti osuđeni na smrtnu kaznu, zapravo izgnani iz carstva sa zabranjenim povratkom,
    ili će se naći u povlaštenom malom drušvu, plemstvu reklo bi se, sa titulama i povlasticama.
    Bio je posvuda, nema tog mjesta gdje nije bio, i sve je znao, kao tajna služba.
    I onda su se pojavili oni.
    Dva brata.
    Satab i Carfacs.
    Zavladali su scenom, nema gdje ih nije bilo, doslovno ste se morali popiknuti na njih.
    Zavladao je nered i metež, Car je otišao u posjet dalekoj zemlji i sve "prepustio" onom koji je
    doista i vladao, ali on je bio pometen dvojcem koji je izlazio iz paštete.
    Ubrzo je neprikosloveni vladar u sjeni, doista pao u sjenu, zaboravljen i napušten, klonuo
    duhom odlučio je otići bez povratka, ali njegovi podanici nisu ga zaboravili.
    Organizirali su cijeli jedan dan posvećen samo njemu, onaj dan kada se pojavio na sceni
    carstva, otada je poznat i slavljen kao Dajđindan, i odlučio je ostati, a dvojac braće je ostao
    u carstvu ali su njihovi napori da preotmu vladavinu Carstvom osujećeni, i sve se vratilo u
    normalu kada se Car vratio, sve je bilo kao prije. Dva loša ipak nisu ubila Miloša.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika dadyml
    Datum registracije
    24-06-07
    Starost
    23
    Poruka
    2,384
    Liked
    3 times

Dok iz sjene izlazi, taman, visok i jak,
    Oggyjev se lik izvio i strefio ga šlak.
    Nespretna je bila sestra ta, koja ga izbavi iz zla,
    Usta na usta mu dade, i digo se mladić tla!
    "Oh, Vi zasigurno jeste anđeo čuvar moj,
    sa putenim usnama i rosnim dojkama, (oblio me znoj)
    djevo dođite i stisnite me u majčinih jastuka zagrljaj
    i sretno pođimo u moj kraj...

Na proplanku se oglasiše zvona,
    i četa ponosnih junaka s trona krenuli
    bili su to neustrašivi daidza, joks, f_b_S i Locrian
    i ponosno su zoru probudili...

Djeve neke u nevolji se zadesiše
    bijahu tako nježna lica i neiskvarenih pogleda te svoja bijela ruha o granu spasa objesiše.
    Tako junaci njih spaziše i iz nevolje ih izbaviše.

Nevjeste( Robin, dorina, teica i dada () ) njihove one postanu,
    i duše svoje i tjela dadu.
    Pohotni mladići svak svoju nevjestu na konja posjedne
    i pobjedničkim kasom svak svojim putem pobjegne.

Robin je svog dragog fbs-a usrečivala sjajno
    hranila ga, milovala i voljela beskrajno
    njihovim toplim uzdasima se nije mogla načuditi šuma
    sve dok im nije nestala guma

Dorina se od svog Joksa ne odvajaše
    i jedno drugom nešto obečaše!
    On će za nju spremati jela svakojaka,
    jedino ako će se sa srećom odazivati na Bettty Boop
    Dorina srdačno Joksa svog zagrli,
    I uvali mu cjelov svoj zamamni...
    Stravstveno uzdahnuli
    na toplo tlo se spustili...

Daidza i Teica na svom konju ponosno jašu ()
    i svojim podanicima mašu,
    dok im rulja klikče i viče,
    Teica prstom uvojke njegove kose s lica miče
    Njegova palača velika bijaše
    i oni s konja sjaše.
    Rumen u licu bješe iz očiju isijava želja
    stravstvenim poljupcem je odvede u sedmo nebo
    sedmi svijet
    u svoje odaje...

Locrian u tom galopu gledaDadu svoju
    i pita li se jesu li joj sve na broju?
    Stalno se nešto češka po koži i žali na uši,
    ali zna princ Locrian što nju zaista guši...
    Gracioznim pokretnom dostojnog princa
    prst svoj stavi na usne njene i reče:
    "Pssssssssst, u sigurnim si djevo rukama
    i nikada više nečeš biti u mukama"
    Prođe joj kroz kosu, zaustavi se i snažno je privuče k sebi,
    takav nježan poljubac dajuću, koji nikada do sada okusila nebi...
    Suza joj krene i zaustavi se na njegovom licu
    On je uze na ruke i odvede u kmicu...

Evo

Vidite da moja priča ima sretan završetak, doslovno

(Sad me stid ... Da se ja bacim na pisanje ljubića?)

Banned
    Datum registracije
    15-10-07
    Poruka
    1,066
    Liked
    0 times

I tako jednog lijepog dana, Kristijan i Daidza su se dogovorili da se svi Croportal forumasi i forumasice nadu kod Pharaoha doma. Sutradan, svi su dosli i odlucili igrati bocu istine i izazova...Joks je donijo pivu i to je bila boca za igranje...Dadyml je predlozila za igranje samo na izazov. I, Bitcharka je zavtrila bocu, ispali su Ponosnipurger i Kimi Girl, otisli su u jednu sobu i hopa cupa...Onda je Maslow zavrtio bocu i ispali su Kristijan i Lulu (Bg) , te su njih dvoje otisli u sobu i hopa cupa...Daidza je zanosno gledao Bitcharku i nije mogao izdrzati te ju je odveo u sobu bez pitanja i pogodite sta je bilo ? hopa cupa...Kad su to vidjeli ostali forumasi, odmah su odveli druge cure takoder u sobe...No...Maslow je postavio cevape da se peku i ugledao lijepu Neukrotivu i odveo ju u sobu, i dok su svi obavljali svoje, zapalila se Maslowa kuhinja, Pharaoh je htio pozvati vatrogasce, ali je Locrian slucajno stala na zicu telefona i pokvarila ga...Fat Boy Slim je uzeo stroj za gasenje pozara i u zamahu slucajno pogodio Iveka (Ri) i on se onesvijestio, Dorina mu je davala umjetno disanje, i onda su se svi napalii, i opet otisli u svoje sobe sa ostalim forumasicama...Ja i Ponosnipurger smo gledali vatru kako gori i jeli kokice, dok su nas Kimi Girl i Abby zabavljale.....I tako, kuca se zapalila, i bilo nam je dosadno, te smo se otisli nacugat u nekom parku...Toliko smo bili pijani, da je Daidza predlozio da se idemo tuc s policajcima...Svi smo pristali, jedino nije Aris, jer je htio se tuc s vojskom...Svejedno, posao je s nama...Clank je bacio pivu u prozor policijske stanice, i oni su ga htjeli uhapsiti, ali Vuxs je pogodio policajca u glavu s Jack Danielsom, svi su policajci onda izasli s pistoljima, ali se Bitcharka skinula u badice, i pocela trcat sto dalje od nas, a murja ju je lovila da ju skinu do kraja...Sahataba je predlozio da idemo uc u policijsku postaju i jest njihove Donute (krafne)...Zaspali smo tamo svi, i probudili se u zatvoru...Bitcharku su postedjeli, nitko ne zna zasto...THE END

Celebrity Avatar od korisnika deedee00
    Datum registracije
    14-04-06
    Poruka
    1,956
    Liked
    4 times

kralj aris nabrijani odlucio je staviti teski izazov pred princa fbsa mrsavog.....

slijedeci dan fbs mrsavi bio je pozvan pred kraljem!

aris nabrijani: "prince,odlucio sam biti popustljiviji prema tebi jer poznajem tvog oca daidzu velikog....pa ces dobiti priliku da se dokazes jesi li vrijedan moje predivne kcerkice"

pogleda arylin smotanu koja je u tom trenutku htjela sjesti na stolicu,ali ju je malo promasila! brzo se podigla na noge i zacvenjena sjela!fbs nije mogao izdrzati da se ne nasmije!

aris nabrijani:
    " dakle,kao sto vidis moja najdraza kcerkica ima mnogo vrlina i gotovo je savrsena,ali postoji jedna mala simpaticna mana,malo je smotana.... e pa ja zelim biti siguran da ce biti s covjekom dovoljno spretnim i uvijek spremnim da sprijeci ili makar ublazi posljedice te njezine smotanosti.....sutra tocno u podne ispred dvorca biti ce poslozen poligons razlicitim zamkama i ako ga uspijes proci cijelog bez pogreske,moja kcer postat ce tvoja zena! "

fbs mrsavi: " svjestan sam da to nece biti nimalo lagano,ali ja cu dati sve od sebe..."

na odlasku fbs mrsavi se zamislio " hmmmm stari moj,ne brine mene taj poligon,mene jebe onaj drugi dio zadatka kako nju dovesti doma neozlijeđenu....morat cu je zavezat i nosit na leđim a cijelim putem jer ta bi se mogla zabit u svako drvo u prolazu! ah,bar se nasmijem s njom....ima nesto u toj djevojci!"

zadatak br. 3

carllito narcis zaputio se prema kraljevstvu znanosti. bio je svjestan da nije dobio lagan zadatak,pogotovo zato sto njegov otac daidza veliki nije u dobrim odnosima s kraljem sahasom olovne ruke. kraljica i majka carllita narcisa,fbsa mrsavog i sahatabe brbljavog najljepša zena svih vremena hot mama prvobitno je trebala postati zena sahase olovne ruke,ali se zaljubila u daidzu velikog i raskinula zaruke! sahasa olovne ruke to nikad nije zaboravio i to nikad nije prebolio! nakraju se ozenio za dorinu cokoladnu i snjom dobio kcer cinu pivopiju,prelijepu djevojcicu koja mu je cijeli zivot bila jedina utjeha! svjesan te mrznje sahase olovne ruke prema svom ocu i zastitnickog stava prema kceri nije bio preoptimistican!
    Dont like me? sit with the other bitches waiting for me to give a fuck

Bok, ja sam Gregor Avatar od korisnika Iron Man
    Datum registracije
    04-07-08
    Starost
    22
    Poruka
    5,837
    Liked
    4 times

Nastanak Croportala

"Ja sam Kristijan*, kralj Croportala, a ovo je moj mačak Daidza koji će vam, obzirom da sam ja nepismen, ispričati priču o postanku ljudske vrste".

Jednom davno iza jednog Sunca i dvije planete živjela jedna mala loptica koju su od milja zvali Croportal.
    Jest da je imala glupo i nemaštovito ime ali ondašnji ljudi nisu znali za bolje. Znate, bili su malo primitivni. Lijepa je bila ta planeta Croportal, posvud zelena prostranstva prosuta cvijećem raznih boja i prepuna svakojakih živih bića. No unatoč svoj toj ljepoti nešto je nedostajalo.

U jednom primorskom gradiću na par kilometara iznad zemlje na jednom oblaku živjehu dva bića, Sahasa i njegova majka Wamp. Sahasu su od milja zvali Saha ali njemu se to nije sviđalo jer je znao reći da zvuči kao ime nekakvog klauna pa su to onda skratili na Sah. Inače, Sah je bio čovjek u kako bi se reklo najboljim godinama, visok, neobrijan i pomalo čudnih sklonosti. Kako u njegovo vrijeme nije bilo poslova jer ljudska vrsta još nije postojala Sah bijaše nezaposlen te ga je uzdržavala njegova majka Wamp.

Jednog dana sjedi tako Sah na rubu oblaka i gleda zemlju ispod sebe pa si misli "Sve je ovo lijepo, te životinje i priroda, ali nešto mi fali. Baš bi bilo lijepo da stvorim nekog na svoju sliku pa da malo upotpunim taj kolaž, a i da se družimo!" I odluči on da učini tako.

"Majko, majko" reče "odlučio sam, stvoriti ću čovjeka na svoju sliku. Što ti misliš o tome a?"

"Ništa me ne pitaj. Punoljetan si i radi što hoćeš, jebe mi se. Samo mi nemoj kasnije kuk...čekaj, kako misliš da ćeš stvoriti čovjeka? Zašto?" upita ga majka Wamp suznih očiju dok je čistila češnjak.

"Majko Wamp, previše se životinja nakotilo na Croportalu, a i dosadno je postalo. Svaki dan jedno te isto, pa sam si mislio stvoriti nekog poput mene da se malo družimo, znaš, da mi ne bude dosadno."

"Dobro", reče majka Wamp, "radi šta hoćeš, ali to mi ne zvuči baš kao dobra ideja."

"Ma ne brini majko Wamp bit će super" reče Sah sav sretan i uputi se liftom na zemlju.

Siđe tako Sah na zemljicu i prošeta do obižnjeg proplanka.

"Ovo je zgodno mjesto da stvorim prvog čovjeka" reče i izvadi čarobni štapić.

"Abrakadabra, čiribučiriba, hokuspokus" zamahnu Sah štapićem i ni pet ni šest stvori Joksa. Naime, kako je Sah bio veliki obožavatelj serije "Zamka" on odluči prvog čovjeka nazvati po naočitom momku iz te serije koji se, pogađate, zvao Joks.

I tako stoje Joks i Sah i gledaju jedan drugog.

"Bok", reče Joks.

"Kome ti govoriš bok" namršti se "ja sam te stvorio na svoju sliku, iako si ispao puno ljepši od mene, da mi praviš društvo."

"Kako misliš Sah? "Zar te ne smijem ni pozdraviti"?

"O bože" pomisli Sah "eto ti ga na kakve sam ja sreće, prvo pa kreten kako bi se reklo "da, pozdravlja se sa bok, ali ne smiješ mi se obraćati. Jel kontaš?"

"Aha, nego Saha pusti priču, gladan sam. Daj nešto za pojest", reče Joks.

"Dobro je meni mater rekla da ne pravim pizdarije" pomisli Sah "tek se stvorio i već misli samo na žderanje".

"Evo, nemam ništa kod sebe osim ove sardine i komada kruha, valjda će ti bit dosta" reče Sah i baci mu hranu pred noge.

"Nego reci ti meni Saha, zašto si ti ustvari mene stvorio?" upita Joks žvakajući ribu "mislim koji ću kurac na ovoj planeti sam s tobom. Daj brate izmisli nešto da se zabavljamo, ono, nešto za pod jaja, hehe" namignu mangupski.

"Znao sam" pomisli Sah "nezahvalnik jedan, ja mu dam život a on me ni ne gleda. Ni otelio se nije, a već misli na suprotni spol. Sram ga može biti, sram".

"Dobro Joks, kad tako želiš" reče "stvorit ću ti družicu ali mi moraš dati rebro. Mislim, ne mogu je tek tako stvoriti "iz ničega".

"Čekaj, pa akoji će ti kurac moje rebro?" upita Joks "kako se mene stvorio? Zar od svog rebra? Fuj!"

"Ne ne, ti si Joks druga priča. Nema rebra, nema družice, o'š ne'š."

"Daj Saha, pa ne budi okrutan, pa možeš ti to i bez mog rebra. Znam da možeš."

"Ne, ne mogu" digne nos "nije to tako jednostavno kao što ti misliš. Treba mi rebro i gotovo. Amen."

"Saha" prozbori vragolasto Joks "a jel baš mora bit moje rebro ili?"

"Kako to misliš? A nego čije nego tvoje? Pa neću valjda sebi vadit rebro?"

"Pa mislio sam, možda bi se dala iskoristit ova rebarca što su ostala od ribice" upita znatiželjno "A? Rebro je rebro, a Saha?"

"Ti zbilja nisi normalan" povikne Sah "zar želiš da stvorim neku nakazu?"

"Ajde Saha, ne glumi proroka, pa probaj, ništa te ne košta."

Tu Sah malo zastane i pomisli "Hm, možda ima pravo, možda u drugom pokušaju budem bolje sreće". Sagne se, uzme riblja rebarca, zavitla štapićem i puf stvori novo biće. Zgodno je bilo to biće što je stvorio, duga kosa, sisice, ali ispod pojasa zajeb. Pola tog bića ličilo je na ribu.

"Eto" reče ljutito Sah "tako mi i treba kad tebe slušam. Vidi kakvu nakazu sam stvorio. E jebem te živote, šta je meni ovo trebalo, šta će sad ljudi reć."

"Ajde ne histeriziraj" viknu Joks "pričekajmo da se probudi pa ćemo već smislit što i kako dalje."

I pričekaše oni ispijajući Žuju.

Ljudi moji, kad se je probudila ona je tako zavijala, kao onaj zvuk kad je zračna opasnost, da smo je od milja prozvali Neukrotiva. Tko će ga znati zbog čega je zavijala, dal od boli ili zbog šoka što je na pola riba. Nije nam ništa rekla osim "Aaaaaaa mater vam jebem!" i histerično odskakutala u more.

"Eto, opet smo sami" reče tužno Joks "šteta, a bila je baš zgodna a?"

"Ne znam, ne zanima me" naljuti se Sah "ti si kriv. Ti i tvoje fiks ideje. Srami se stoko."

Sjedili su tako neko vrijeme i buljili u prazno.

"Saha" reče Joks "dosadno mi je. Ajd izvadi mi rebro pa šta bude. Znaš kako se kaže, treća sreća."

Sah ga pogleda, "Jesi siguran? Jesi vidio kakvu smo pizdariju maloprije napravili?"

"Jesam, ali sad bi trebalo bit dobro. Ipak je sad moje rebro u pitanju. Ajd vadi" reče Joks i stisne zube.

Tek što je na tren zažmirio on znatiželjno proškilji i vidi Sahu kako drži rebro.

"Čekaj, to moje rebro? Kako si to izveo? Pa nis..."

"Ne pitaj" prekinu ga Sah.

"Abrakadabra, čiribučiriba" zavitla štapićem i konačno stvori ženu.

"Ajd hvala kurcu da je uspjelo", otrese znoj sa čela i sjedne na obližnji kamen.

Eva je ispred njih stajala gola ko od majke rođena iako nikad nije upoznala svoju majku i nije bila rođena. Bila je zgodna, visoka plavuša sa bujnim poprsjem i propisno zategnutom stražnjicom te dugim nogama koje su, ne biste vjerovali, sezale sve do poda. Ime je dobila po onim sardinama što ih je Joks maloprije pojeo. Jebiga, Sahu se učini zgodno to ime i bi tako.

"Evo" reče Sah "nadam se Joks da si sad zadovoljan."

"Jesam Saha, no on ne reagira."

"Šta ne reagira? Tko on? O čemu ti pričaš?"

"Pa on, znaš ono dole" klimnu Joks prema međunožju "Đokica mi ne trza na Evu."

"No krasno. Znate šta? Pun mi vas je kurac!" reče Sah, zapali cigaru i uđe u onaj lift.

"Eto dragi moji, tako vam je to bilo" reče Daidza. Mijau!

*Kristijan nije bio nikakav princ. Jadnik je bolovao od šizofrenije i umislio je da je kralj Croportala i da ima mačka koji se zove Daidza.

Nadam se da se nitko neće uvrijediti ovom pričom, jer je ovo sve mašta. Hvala
    Just be yourself and if people don't like you fuck them

Banned
    Datum registracije
    15-10-07
    Poruka
    1,066
    Liked
    0 times

I tako jednog lijepog dana, Kristijan i Daidza su se dogovorili da se svi Croportal forumasi i forumasice nadu kod Pharaoha doma. Sutradan, svi su dosli i odlucili igrati bocu istine i izazova...Joks je donijo pivu i to je bila boca za igranje...Dadyml je predlozila za igranje samo na izazov. I, Bitcharka je zavtrila bocu, ispali su Ponosnipurger i Kimi Girl, otisli su u jednu sobu i hopa cupa...Onda je Maslow zavrtio bocu i ispali su Kristijan i Lulu (Bg) , te su njih dvoje otisli u sobu i hopa cupa...Daidza je zanosno gledao Bitcharku i nije mogao izdrzati te ju je odveo u sobu bez pitanja i pogodite sta je bilo ? hopa cupa...Kad su to vidjeli ostali forumasi, odmah su odveli druge cure takoder u sobe...No...Maslow je postavio cevape da se peku i ugledao lijepu Neukrotivu i odveo ju u sobu, i dok su svi obavljali svoje, zapalila se Maslowa kuhinja, Pharaoh je htio pozvati vatrogasce, ali je Locrian slucajno stala na zicu telefona i pokvarila ga...Fat Boy Slim je uzeo stroj za gasenje pozara i u zamahu slucajno pogodio Iveka (Ri) i on se onesvijestio, Dorina mu je davala umjetno disanje, i onda su se svi napalii, i opet otisli u svoje sobe sa ostalim forumasicama...Ja i Ponosnipurger smo gledali vatru kako gori i jeli kokice, dok su nas Kimi Girl i Abby zabavljale.....I tako, kuca se zapalila, i bilo nam je dosadno, te smo se otisli nacugat u nekom parku...Toliko smo bili pijani, da je Daidza predlozio da se idemo tuc s policajcima...Svi smo pristali, jedino nije Aris, jer je htio se tuc s vojskom...Svejedno, posao je s nama...Clank je bacio pivu u prozor policijske stanice, i oni su ga htjeli uhapsiti, ali Vuxs je pogodio policajca u glavu s Jack Danielsom, svi su policajci onda izasli s pistoljima, ali se Bitcharka skinula u badice, i pocela trcat sto dalje od nas, a murja ju je lovila da ju skinu do kraja...Sahataba je predlozio da idemo uc u policijsku postaju i jest njihove Donute (krafne)...Zaspali smo tamo svi, i probudili se u zatvoru...Bitcharku su postedjeli, nitko ne zna zasto...THE END
    To je bio prvi dio, sada je na redu:

Dio 2. - Bjezanje iz zatvora

I tako, dok smo svi bili u zatvoru osim Bitcharke, smisljali smo plan kak o da pobjegnemo. Pharaoh je predlozio da kad se dobije pravo na jedan telefonski poziv, da se nazove Bitcharku i kaze da pocne kopat rupu na cesti u kojoj je zatvor, i da tako dode kopajuci do njega...Bitcharka nije pristala, rekla je da ce to biti previse muke...Bila je noc...Svi su spavali osim Locriana koji je pokusavao dobiti kljuc koji visi na jednim vratima, ali su vrata predaleko...I tako, Arylin se probudila i vidila stakora i pocela vristati tako jako, da su kljucevi u vratima ispali...Kristijan je rekao da svi napravimo konop od majica i tako da napravimo "udicu" za povuc kljuc koji je bio na podu...Kad je Neukrotiva skinula majicu, imali su sto vidjet, Daidza je odmah skocio na nju, no , svi smo se koncentrirali da izademo iz zatvora...Napravli smo cvor od majica i Vuxs je svom snagom zamahnuo i pogodio kljuc i povukao ga, te je otvorio vrata...Svi smo poceli bjezat kroz prozor, dok su Daidza i Neukrotiva radili svoje...Svi smo pobjegli i otisli se nacugat kod Maslowa doma, posto je Pharaohova kuca spaljena...Pozvali smo Bitcharku i rekli da kupi puno piva, jer mi nismo mogli, bili smo zatvorski bjegunci...Svi smo poceli piti, ali se Dadyml sjetila da su ostali Daidza i Neukrotiva, te je rekla Sahatabi da otide po njih...Sreli su se na putu, i otisli zajedno natrag...Ali, vidjeli su policijska auta ispred Maslowih vrata...Ponosnipurger je izasao van, izvadio pistolj i upucao policajce u glavu...Mazda i Kristijan su predlozili da uzmemo policijske aute i otidemo iz Hrvatske u...Englesku...

Oko ponoci cu objavit 3.dio - Engleska

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Epizoda 3: Kako je počeo rat na mom otoku

Ova epizoda prvotno je bila zamišljena kao završetak Servantove priče, da doznamo šta je bilo sa Dadom i Xarom kada su otišli...... No, ja taj dio priče neću dirati iz razloga što sam odlučio se maksimalno potruditi da što više forumaša izrotiram kroz priče a ne da mi se njih 5 neprestano ponavlja...... Tako je Xar pošteđen jer je bio glavni lik u prvoj a Dada je pošteđena jer se sprema posebna priča o njoj....

U ovoj priči mjesto radnje je otok....... Otok Pag i plaža Zrče......

Glavni lik je Pharaoh koji se čistom igrom slučaja zatekao tu........ Došao je poslovno na Pag, a kako svi pričaju o Zrču, odlučio je otići i vidjeti što je i kako je tamo........

I otišao je...... Naš junak otišao je u prvu diskoteku i stao...... Jednostavno stao....... Svi motori njegova tijela jednostavno su blokirali, mozak je zatiltao, uši se zacrvenile, leptirići proradili........ Jednostavno, to je bilo to......... Razlog je naravno očaranost...... Očaranost lijepim ženama a ponajviše jednom koja je za njega u tom trenutku bila bolja od najboljih....... Naš junak toliko je bio očaran da bi dao sve sličice nogometaša, sve sličice Pokemona i Yu Gi Oha da može imati nju - Dorinu.......

Dorina je bila naslonjena na šank i tužna..... Tužna zbog, samo njoj znanog razloga....... No, problem je u tome što, tako tužna i sama, postaje meta idiota i kretena koji misle da mogu imati sve što hoće i koga god hoće...... Tako se ekipica od 4 nadobudna kretena okomila na našu Dorinu, misleći kako je ona samo obična sponzoruša i kurva te kako će svima pružiti dobar blowjob kasnije u WCu.....
    Krenula je vesela četvorka daviti našu tužnu djevojku dok je naš junak još uvijek stajao zatiltan njenom ljepotom...... Četvorka je davila pričama, lošim vicevima i šalama, hvalisanjima o autima i kućama no Dorinu je to gušilo...... Toliko da bi najrađe vrištila........

Srećom, naš junak na vrijeme je proradio....... Vidio je kako djevojka njegovih snova sve više i više se topi u nevolji te je odluči spasiti....... Napne svoje mišiće, uozbilji pogled i krene.........

Dolazi do prvoga, hvata ga za vrat i ljutito mu kroz zube iscijedi "Klinac, razlaz......"
    Vidi ekipa kako naš junak im želi poremetit planove te krene prvi da će ga udariti........ Pharaoh mu uputi lijevi kroše, desni kroše, high kick, middle kick i low kick i sve skupa završava sa kretenom na podu kako se svija od bolova....... Ostatak ekipe vidi budalu u njemu koja mete sve pred sobom, pokupe kretena svoga i uhvate maglu toliko jaku da je sve dimilo za njima......
    Naš junak još pod dojmom, zacrveni se u licu i samo lagano promuca "Oprosti" svojoj djevojci iz snova......
    "Nema na čemu, hvala ti čak", prepozna u njemu i Dorina princa na bjelom konju, "hvala ti puno...... Već me počelo biti strah kako ću sama kući....."
    "Pa smijem li znati šta radiš u ovoj rupi?"
    , Pharaoh pita
    "Čekam frendicu...... Otišla je sa tipom i ja je čekam jer bez nje ne mogu u sobu...... Ona ima ključ"
    "Želiš li otići odavde na neko mirno i dostojanstveno mjesto?"
    , konačno iz našeg junaka izlazi ona romantična strana
    "Naravno", reče Dorina..........

Naš junak vodio je princezu svoju u laganu romantičnu šetnju....... Pritom su pričali o svim mogućim temama o kojima su mogli........ Junak je bio džentleman, duhovit i vedar te je takav bio pun pogodak za plahu i nježnu princezu......... Ta noć je završila a oni su se sreli i opet sutra i opet dan poslije i opet dan poslije...... Shvatili su da imaju mnogo zajedničkog i da se odlično nadopunjuju....... Shvatili su da su najsretniji kada su zajedno i kako ne mogu jedno bez drugoga.........

Eto...... Ovo je bio pokušaj da vidim mogu li pisati i ljubiće a ne samo pizdarije......

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Banned
    Datum registracije
    15-10-07
    Poruka
    1,066
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: wane Pogledaj Poruke
    To je bio prvi dio, sada je na redu:

Dio 2. - Bjezanje iz zatvora

I tako, dok smo svi bili u zatvoru osim Bitcharke, smisljali smo plan kak o da pobjegnemo. Pharaoh je predlozio da kad se dobije pravo na jedan telefonski poziv, da se nazove Bitcharku i kaze da pocne kopat rupu na cesti u kojoj je zatvor, i da tako dode kopajuci do njega...Bitcharka nije pristala, rekla je da ce to biti previse muke...Bila je noc...Svi su spavali osim Locriana koji je pokusavao dobiti kljuc koji visi na jednim vratima, ali su vrata predaleko...I tako, Arylin se probudila i vidila stakora i pocela vristati tako jako, da su kljucevi u vratima ispali...Kristijan je rekao da svi napravimo konop od majica i tako da napravimo "udicu" za povuc kljuc koji je bio na podu...Kad je Neukrotiva skinula majicu, imali su sto vidjet, Daidza je odmah skocio na nju, no , svi smo se koncentrirali da izademo iz zatvora...Napravli smo cvor od majica i Vuxs je svom snagom zamahnuo i pogodio kljuc i povukao ga, te je otvorio vrata...Svi smo poceli bjezat kroz prozor, dok su Daidza i Neukrotiva radili svoje...Svi smo pobjegli i otisli se nacugat kod Maslowa doma, posto je Pharaohova kuca spaljena...Pozvali smo Bitcharku i rekli da kupi puno piva, jer mi nismo mogli, bili smo zatvorski bjegunci...Svi smo poceli piti, ali se Dadyml sjetila da su ostali Daidza i Neukrotiva, te je rekla Sahatabi da otide po njih...Sreli su se na putu, i otisli zajedno natrag...Ali, vidjeli su policijska auta ispred Maslowih vrata...Ponosnipurger je izasao van, izvadio pistolj i upucao policajce u glavu...Mazda i Kristijan su predlozili da uzmemo policijske aute i otidemo iz Hrvatske u...Englesku...
    3.Dio - Engelska

I, tako, mi bjezimo s policijskim autima u Englesku (Mazdina i Kristijanova ideja...) susrecemo na guzvu veliku oko kilometar, Pharaoh pocne psovat...I pogledamo mi dolazi tenk u kojem je Iron Man, i lijepo on zgazi taj red od kilometar...Zahvalili smo mu i povezli ga s nama...Nakon dugog putovanja, dodemo mi u lijepu Englesku, na putu smo vidili poznatog David Beckama kojeg smo slucajno zgazili...Vozila je Opasna...Parkiramo se mi u jednu ulicu, i izademo u jednu pizzeriu, i najeli se ko konji...Kad nas je pito konobar za racun Ponosnipurger je izvadio pistolj i upucao ga u glavu...Isli smo se zajebavat na onim dvokatnim busevima, Vuxs i Sahataba su pjevali Da te mogu pismom zvati - Klapa Maslina, dok je Daidza ubio vozaca i poceo voziti...U busu smo vidjeli Harry Pottera i poceli ga tlaciti, a posebno ga je Locrian zajebavao...Na kraju smo ga bacili kroz prozor (Maslow je dao ideju)...Daidza je vidio guzu od Neukrotive, te nije gledao gdje vozi, i mi sletili u neku kucu...U busu nije nikog bilo ozlijedeno jer Croportal atmosfera nikad ne umire, Arylin je nazvala Bitcharku da pita gdje je, posto se je nakon sudara nije mogla nac...Bila je vec u nekom party klubu, mi svi otisli tamo i poceli tulumariti...

Sljedeci dio ce biti 4.Dio - Tulumarka
    Zadnji Uredio wane : 29-08-08 u 16:55

Lajkaj nas na Facebooku