Stranica 3 od 15 PrvoPrvo 1234567813 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 145

priče o forumašima;-)

Raspravljate o temi priče o forumašima;-) u Igre bez granica forumu, dio Humor foruma; sad da Vam ja jednu ispricham.. bio jedan mali zamusani seljachich.. bio je kakti iz grada ali zhivio je i ...

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

Re: priče o forumašima;-)

sad da Vam ja jednu ispricham.. bio jedan mali zamusani seljachich.. bio je kakti iz grada ali zhivio je i cijepidlachio okolinu na selu...
    e sad blablablablablablablablablabalbalbalbaabalbaalbalabalba

(to je radnja tak i tka je vazhan kraj kaj ne..)

i na kraju je istao prava seljachina i ostat che seljacina...

u ovom blabal je bilo i pranje u kopanji itd itd.. o tome jednomkasnije.. ova pricha je istina..nebih bash mogao rechi autobiografija ali tu negdje

e i josh neshto..ljudi dajte tu mashtu upotrijebite malo ono.. ne vrti se bash sve oko sexa.. mašta je lijepa stvar kada je imash ali daj ono get a room jebote
    All in all you're just another brick in the wall......

prof. Foruma
    Datum registracije
    28-06-08
    Poruka
    1,343
    Liked
    0 times

priča o jednoj munjari!!!!1.dio

glavne uloge:

vuxs-munjara
    čokoladna_ki$$-vuxsova žena

sporedne uloge:

kimi girl
    ponosni purger
    saban sajnovic
    iron man
    kristijan
    opaka
    xarfaxus
    olja
    dorina
    fat_boy_slim
    dropa99
    lulu bg
    joks
    servant
    maslow
    edhamaeg
    icegirl
    wamp
    ive_ri
    MalikTintilinić
    sahabata
    pharaoh
    locrian85
    arylin
    gggiga
    daizda
    tendre poisonsupak
    eva
    linkin_parkovka
    latoa
    hrc69
    white devil
    industrial
    shelby-eleanor
    mmrki
    lol_lol
    miss murder
    ivadeb
    mazda890
    oggy

specijalni gosti:

fernando torres kao-fernando torres
    &
    sniješko bijelić kao-sniješko bijelić

jednom davno,postojalo je selo zvano Donje Brijanje.
    o tom selu su smišljane legende,pisane priče,ali ništa od toga nije istina.
    sad ćete čuti istinitu priču o tom legendarnom selu.

Donje Brijanje nije imalo mnogo stanovnika.
    svi su se poznavali i svi su znali sve o svakome.
    barem su to mislili,ali da nije bilo tako,
    dokazat ću vam ovom pričom.....

kad se čokoladna udala za vuxsa njeni roditelji su je se odrekli preko medija i svrgnuli su je s trona.
    više nije bila princeza.
    tada su ona i vuxs ostali na cesti bez para,
    a prije su ih imali toliko da su mogli brisat guzicu poslije sranja s njima.
    nisu znali što da naprave.
    proživljavali su ogromnu krizu.
    jednog dana su se užasno posvađali.
    njihova svađa je rezultirala time da vuxs više nije dobivao pičke.
    to ga je jako rastužilo.
    čokoladna ga je tjerala da se riješi svog mačka maslowa jer im je on bio samo trošak.
    vuxs to nije htio jer mu je taj mačak značio više od svega,iako to nije smio nikome priznati.

ali,riješenje je donio vuxsov najbolji prijatelj daizda!!!!
    on je živio u selu Donje Brijanje sa svojom ženom tendre poison.
    u tom selu je živio od rođenja i sve njegove stanovnike je izdao bar jedanput.
    bio je poznat kao lokalni izdajica!
    on nije svijesno izdavao ljude,jednostavno je bio ovisan o tome...
    kad je zaprosio tendre posion svi su joj govorili da nesmije pristati jer će i nju izdati,kao što je izdao sve stanovnike Donjeg Brijanja...
    ali,tendre je pala na njegov šarm i pristala se udati za njega!
    bili su u braku čak 4 dana kad je daizda ponudio pomoć vuxsu i čokoladnoj.
    poklonio im je kućicu u slavnom selu Donje Brijanje i pozajmio im nešto novac.
    vuxs i čokoladna su se rado uselili.
    kad su vidjeli prekrasno selo Donje Brijanje i njihovu divnu kućicu napravljenu od slame,probudila se romantika u njima i pomirili su se.
    tu večer je vuxs dobio pičke.
    nakon toga su pokušali zaspati,ali neprestano su čuli neke čudne zvukove koji su dolazili iz septičke jame ispod kuće.
    nakon čak dvije sekunde slušanja tih čudnih zvukova vuxsu j dopizdilo!!!
    spustio se u septičku jamu da vidi što se događa.
    tamo je našao knjigu u kojoj je pisalo da je u toj kući nekada davno živio pharaoh-debeli drevni faraon.
    bio je toliko krupan da se nije mogao micati s mjesta.
    no,jednoga dana mu se pripišalo,pa je zamolio sve stanovnike sela da mu pomognu gurati ga do wc-a.
    nažalost,nitko mu nije htio pomoći.
    nakon nekoliko dana bez pišanja i sranja pharaohu je eksplodirao njegov ogromni mjehur i tako je umro.
    legenda kaže da njegov duh još živi u toj kući i proganja pretke stanovnika Donjeg Brijanja koji mu nisu htjeli pomoći.
    vuxs se prepao da će ga pharaohov duh ubiti i da nikad više neće dobiti pičke,pa je brzo otišao u sobu kod čokoladne po još jednu porciju,ali ona je već zakrmila.
    vuxs nije znao što da učini,pa se odlučio raspitati o toj legendi kod stanovnika Donjeg Brijanja.
    bilo mu je neugodno jer nikoga nije znao,ali nije imao drugog izbora.
    tako je vuxs krenuo u ptragu za istinom!!!!

to be continued.....

Celebrity Avatar od korisnika deedee00
    Datum registracije
    14-04-06
    Poruka
    1,956
    Liked
    4 times

Citat Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
    kralj aris nabrijani odlucio je staviti teski izazov pred princa fbsa mrsavog.....

slijedeci dan fbs mrsavi bio je pozvan pred kraljem!

aris nabrijani: "prince,odlucio sam biti popustljiviji prema tebi jer poznajem tvog oca daidzu velikog....pa ces dobiti priliku da se dokazes jesi li vrijedan moje predivne kcerkice"

pogleda arylin smotanu koja je u tom trenutku htjela sjesti na stolicu,ali ju je malo promasila! brzo se podigla na noge i zacvenjena sjela!fbs nije mogao izdrzati da se ne nasmije!

aris nabrijani:
    " dakle,kao sto vidis moja najdraza kcerkica ima mnogo vrlina i gotovo je savrsena,ali postoji jedna mala simpaticna mana,malo je smotana.... e pa ja zelim biti siguran da ce biti s covjekom dovoljno spretnim i uvijek spremnim da sprijeci ili makar ublazi posljedice te njezine smotanosti.....sutra tocno u podne ispred dvorca biti ce poslozen poligons razlicitim zamkama i ako ga uspijes proci cijelog bez pogreske,moja kcer postat ce tvoja zena! "

fbs mrsavi: " svjestan sam da to nece biti nimalo lagano,ali ja cu dati sve od sebe..."

na odlasku fbs mrsavi se zamislio " hmmmm stari moj,ne brine mene taj poligon,mene jebe onaj drugi dio zadatka kako nju dovesti doma neozlijeđenu....morat cu je zavezat i nosit na leđim a cijelim putem jer ta bi se mogla zabit u svako drvo u prolazu! ah,bar se nasmijem s njom....ima nesto u toj djevojci!"

zadatak br. 3

carllito narcis zaputio se prema kraljevstvu znanosti. bio je svjestan da nije dobio lagan zadatak,pogotovo zato sto njegov otac daidza veliki nije u dobrim odnosima s kraljem sahasom olovne ruke. kraljica i majka carllita narcisa,fbsa mrsavog i sahatabe brbljavog najljepša zena svih vremena hot mama prvobitno je trebala postati zena sahase olovne ruke,ali se zaljubila u daidzu velikog i raskinula zaruke! sahasa olovne ruke to nikad nije zaboravio i to nikad nije prebolio! nakraju se ozenio za dorinu cokoladnu i snjom dobio kcer cinu pivopiju,prelijepu djevojcicu koja mu je cijeli zivot bila jedina utjeha! svjesan te mrznje sahase olovne ruke prema svom ocu i zastitnickog stava prema kceri nije bio preoptimistican!
    ....kad se napokon pojavio pred dvorcem i predstavio se,stražari su ga odmah uhitlili i zatvorili u tamnicu.....

zadatak br. 1.

da vas podsjetim malo,znaci sahataba brbljavi je protjeran iz dvorca kralja clanka spamera jer je njegov vjerni sluga vuxs mucavi pogrijesio i desio mu se lapsus te je pred kraljevim slugom spamsojem krivo izgovorio ime princeze neukrotive pipice!

sahataba brbljavi
    imao je tezak zadatak pred sobom....otac daidza veliki zabranio mu je bilo kakvo usmeno komuniciranje s bilo kim iz kraljevstva igre bez granica! znaci sve svoje nade je morao poloziti u svog vjernog,ali i ne prepametnog slugu vuxsa mucavog! i jos k tome je i protjeran iz tog istog kraljevstva!

lutajuci sumom razbijajuci glavu i pokusavajuci smisliti adekvatan plan kako barem dospijeti do kralja sahataba brbljavi i vuxs mucavi naletjeli su na covjeka obucenog u dugi crni mantil s velikom kapuljacom i dugackim drvenim stapom! covjek ih je upitao imaju li mozda malo vode jer da vec danima putuje i da je ostao bez zaliha!
    naravno,dobro odgojeni princ mu je odmah ustupio svoju cuturu! i tako su zapoceli razgovor! covjek se predstavio,rekao je da se zove wolf-hr mocni! tada su shvaitili da imaju cast pricati s bivsim,ali najvecim vitezom svih vremena!ispricali su mu svoj problem na sta im je on savjetovao:
    " ja jako dobro poznajem kraljevstvo igra bez granica i njegovog kralja clanka spamera! zivot mu je podario sve osim pameti! rekao si da zelis zaprositi njegovu kcer?! hmmm... dobro citam ljude i vidim da si ti plemeniti covjek ne znam koliko ces se usreciti jer sam gotovo 100% siguran da je mala vec odavno dala....ali to nisi cuo od mene!a sto se tice kralja i toga da ti ne smijes pricati,mozda je i tako bolje! sve mi se cini da ti je otac s time odlucio pomoći a ne otezati!kralj clan spamer ima govornu manu,koristi rijeci koje nemaju smisla i nitko ih ne razumje! međutim on je uvjeren da su svi glupi a samo je on pametan!stoga mislim da je dobro to sto si poveo sasobom svog prijatelja vuxsa mucavog jer ce se možda bas on na neki nacin uspijeti sporazumjeti s njim! znam da zvuci apsurdno ali i clank spamer je sam po sebi apsurdan covjek! znaci jedino oko cega se sad moramo potruditi je to kako uci u dvoraci uopće se pojaviti pred njim! a o tome bi moli razmisljati ispijajuci jednu pivicu! dodjite,znam ja jednu jako dbru birtiju u ovim krajevima,nekad sam tamo provodio mnogo vremena zove se virtualna istina!"
    Zadnji Uredio deedee00 : 30-08-08 u 00:15
    Dont like me? sit with the other bitches waiting for me to give a fuck

Celebrity Avatar od korisnika deedee00
    Datum registracije
    14-04-06
    Poruka
    1,956
    Liked
    4 times

i tako se druzina zaputila prema birtiji virtualna istina koju je drzala najpoznatija konobarica (tko zna zbog cega ) manekenka štrkljava! vuxs mucavi se sav uzbudio jer je cuo kako nitko nije otisao nezadovoljan s usluznošću manekenke štrkljave

kad su napokon stigli na ulazu su odmah uocili jednog od strazara iz dvorca [B]igre bez granica [/B]gggigu obarača! no to ih nije sprijecilo,jednostavno su se nabrzinu prerusili s rekvizitima wolfa-hr moćnog!
    proucavali su ga i skuzili da gggiga obarac voli pivu vise nego ista te su to odlucili iskoristiti. wolf- hr dobio je zadatak da se pozabavi s njim i da proba izvuci svaku moguću informaciju iz njega!

dok je on pricao s gggigom,vuxs mucavi je sjedio za sankom i slinio nad bujnim poprsjem manekenke strkljave! sahataba brbljavi je sjedio za stolom s kriglom pive,zaokupljen svojim mislima......kad ju je ugledao: predivna duga bujna smeđa kosa,oci kao dva sjajna badema,a pune usne otkrivaju dva reda bijelih bisera! srce mu je na tren stalo! nikad u zivotu nije vidio nesto ljepše,utjelovljeno savršenstvo! tko li je ta djevojka,to velicanstveno bice?!!!!
    Dont like me? sit with the other bitches waiting for me to give a fuck

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Grof Damfisk

Godina 1433.

Zlo se nezaustavljivo širilo zemljom Croportalijom. Bilo je to zlo koje je kosilo sve pred sobom. Zemlja je bila natopljena krvlju nevinih ljudi, bez obzira na godine i društveni status. Nitko nije bio pošteđen. Ono malo preživjelih, strahovalo je od terora koji je već pedeset godina brisao sve pred sobom. Biio je to grof Damfisk.
    I kao da to nije bilo dovoljno, zemljom je zavladala kuga. No, to je možda i bila sreća u nesreći jer popivši krv mnogih zaraženih žrtava kuge, i njega je počela savladavati ta strašna bolest. Grof je polako zapadao u višestoljetni san.
    Preživjeli su odlučili zakopati ga daleko i duboko, kako više nikad ne bi naškodio njima i njihovim potomcima. Zakopaše ga u grobnicu u gorju Ural, čija je lokacija bila poznata samo nekolicini odabranih. Tajna se po očevima prenosila na sinove kako bi se osiguralo da će uvijek postojati oni koji će čuvati i paziti da se zlo ne probudi.

TO BE CONTINUED...
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Akademik Foruma Avatar od korisnika _Aris_
    Datum registracije
    12-05-05
    Starost
    26
    Poruka
    4,752
    Liked
    1 times

Neću po imenima, al ukratko priča...

U jednom kokošinjcu bilo je mnogo kokoši. Nisu njele jaja, pa im je po cijele dane bilo vrlo dosadno, a kako pijetla nije bilo (završio u loncu za zadnji blagdan), nisu imale ideju sta da rade.
    Sve je to vodilo samo jednom... totalnom ratu među kokoškama. Pošto su kokši znale da im je najbitnije imati lijepo perje u slučaju da uskoro naleti novi pijetao, svaka se čuvala neverbalnog sukoba, al su zato bile jake na kokodakanju... sve ostale životinje noćima nisu spavale, jer su kokoši mislile da moraju dobiti svaku bitku da bi pobjedile u ratu, što je značilo da nijedna neće prva odustati od kokodakanja. Na kraju je došao novi blagadan, pijetla i dalje nije bilo, a da ne idemo u detalje... obitelj je nakon svega bila sita...
    Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
    svaki poljubac za tvoje usne i
    svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,410
    Liked
    321 times

Citat Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke

Croportal derby

Bila je nedjelja. Dan sunčan i lijep, kao stvoren za nogomet. Dogovor je pao, Croportalovci će se obračunati, sjever protiv juga, u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu... Utakmica će biti odigrana u Zadru, blizu Stanova.
    Igra se 6 na 6 jer nije došlo više forumaša odigrati utakmicu, netko mora i sudac biti
    Za postavu sjevera igra kapetan sahasa purger, istinski, strašni, ljuti protivnik Hajduka i svega dalmatinskoga, zatim redom ponosni purger, vrsni spammer opasan na svim pozicijama, dunga burek uvijek spreman odigrati za sjever, te još dark_zg, oggy ljubitelj kvalitetne dojke i tigar...
    Za postavu juga igra kapetan damfisk veličanstveni, mrzitelj Dinama i vrsni poznavaoc žena i njihove zloće , zatim servant international pop star, rizla ,berto te još zadarski tandem sahataba i xarfakus.
    Glavna sudkinja je teica the najarogantnija, pomoćna sudkinja zamamna eva,a linijska sudkinja neukrotiva tvrdoglava curica..

I krenula je utakmica. Kick off.

Damfisk dodaje rizli, rizla servantu, međutim sahasa uzima loptu bez prekršaja i kreće prema golu "juga", dodaje ponosnom koji zabija gol sahatabi koji se raspravljao nešto sa igračem koji se zagrijavao sa strane.
    Damfisk, bijesan kao ris, beštima golmanu jer je primio glupi gol. Sahasa i "sjever" slave... Nakon pola sata dosadne i ničim posebne igre "jug" izjednačuje pogotkom snažnog xarfakusa kojemu je damfisk dodao loptu, te nakon što se odhrvao iz klinča tigra i darka uspio zabiti gol oggy-u. 1:1 sve je opet na početku...

Do kraja poluvremena ništa posebno, dio utakmice koji treba čim prije zaboraviti.

U drugom poluvremenu preporod. Od početka aktivno i živo. Odmah na početku dunga burek prolazi po boku, no nakon dosta teškog centaršuta tigar ne uspijeva pospremiti loptu u mrežu. Zatim akcija na drugoj strani... odlično proigravanje rizle ne uspijeva iskoristiti xarfakus, jak udarac,prošlo je milimetar uz vratnicu...

I tako sve do negdje pred kraj, do 85. minute, kada "sjever" prima još jedan pogodak.. damfisk prolazi četvoro igrača i dodaje rizli koji sa 30 metara odapinje i zabija gol nespremnom oggy-u koji je za to vrijeme gledao u jogobeline dojke koja je podigla majicu na tribinama. 2:1 za "jug".

No još nije gotovo... već duboko u sudačkoj nadoknadi teica sudi prekršaj za "sjever" na nekih 20-ak metara od gola "juga". Damfisk, vidno bijesan i izvan sebe, ne može se načuditi ženskoj zlobi i laganju, nije mu jasno kako je mogla dosuditi nepostojeći prekršaj.. iz slobodnog udarca dark zabija eurogol i sve je opet na početku, 2:2..

U zadnjoj minuti prava drama, preokret.. berto, koji je loše odigrao cijelu utakmicu, propustio je jednu loptu koja je došla do sahase, sahasa zatim dodaje tigru koji je u vidnom zaleđu, no neukrotiva ne podiže zastavicu i tigar zabija gol za pobjedu "sjevera" 3:2. Nakon što je damfisk počeo objašnjavati kako je bilo čisto zaleđe, te kako žene lažu i ne sude zaleđe, sahasa je i njemu uputio pokoji "kompliment" nakon čega je došlo do masovne tučnjave.. Sva sreća pa je na terenu bio i xarfakus koji je sve to razdvojio i smirio, pa nije bilo neke veće posljedice osim kojeg razbijenog nosa..

Iako je na kraju završilo dosta ružno, sve je to bilo u žaru borbe, svi su se pomirili i dogovorili da će se idući Croportal derby održati u Vrbovcu

P.S Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna
    Baš ste me podsjetili na ovo

Croportal derby part 2

Nakon što su Marinko i Damfisk potegnuli neke veze u čelništvu UEFE, iz UEFE je u Croportal središnjicu stigao
    dopis kojim je obznanjeno da je utakmica između "sjevera" i "juga" nevažeća, te da će se morati odigrati ponovno.

Dogovorom je odlučeno da će se ova utakmica odigrati u maloj zabiti zvanoj Vrbovec na nekoj livadi ().

Postave gotovo iste, sa malim izmjenama... Strogi trener Kristijan nije oprostio nekima greške iz prošlog susreta.
    Umjesto Oggy-a, koji je zadnji puta gledanje u sise platio golom () u prvu postavu je upao gigach, te umjesto purgera (koji je naknadno dobio kaznu zbog nesportskog ponašanja nakon utakmice ) upala je Icegirl kao jedina ženska igračica...
    Početak utakmice je ugovoren za 18h..

Forumaši su stigli iz svih krajeva Hrvatske i susret je mogao početi...

Prvi napad.. Sahasa prolazi kroz sredinu, teledirigiranom loptom pronalazi svog suigrača dungu bureka, no damfisk,
    poznat kao istinski forumaški dungin prijatelj, uklizava krvnički s dvije noge. Prekršaj za žuti karton koji je teica
    odmah i izvadila iz đžepa... Slobodni udarac za "sjever". Dark, majstor za slobodnjake u momčadi "sjevera"
    ovaj puta puca ipak nešto iznad gola.

Utakmica ide dalje... nakon par dosadnih minuta jedna akcija "juga" kreće od rizle koji prolazi po boku i upućuje
    snažan centaršut, a xarfakus glavom pogađa mrežu, gigač (da sad ne pišem ono sa ggg neznam još koliko g ima u nicku ), ošamućen zbog prevelike konzumacije "karlovačkog" ostaje nepomičan.. 1:0 za "jug"

Ekipa "sjevera" kreće sa centra, nova igračica u postavi sjevera icegirl lijepo proigrava za sahasu, koji prolazi damfiska i poentira za 1:1...

Taman je ekipa "juga" krenula sa centra kada se dogodilo nešto neočekivano.. Auto je uletjelo sa obližnje
    ceste na livadu i skoro pokupilo par igrača..

Šok i nevjerica

Igrači iz auta izvlače Vatricha koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola..

"Kaje?" - upita Vuxs sav ošamućen
    "O pa to je naš Vatrich" - primijetio je gggiga
    "Jesi li dobro" - upita sahasa
    "Ma dobro sam pa kaje malo sam razbil auto joj joj" - kaže vuxs
    "pozovite dr Jekyll-a da vidi jel vatrić čitav" - naredi sahasa ponosnom purgeru
    " Ma ne treba daj vozi ova kolica nekamo i idemo pit " - reče nacugani Vatrich

"Može" - jednoglasno rekoše svi

I tako odjebaše oni utakmicu i odoše na jedan drugačiji tip "tekme".

Cijela klapa Croportalovaca otišla je na manifestaciju "Kaj su jeli naši stari" koja se upravo tih dana održavala tamo
    Dobro su se najeli i napili te svi zdušno krenuli s pjesmom...

Svakog dana smo na croportalu
    dok kuhamo mi razbijemo tavu....

I tako je još jedan croportal derby završio bez pravog rješenja

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
    Epizoda 3: Kako je počeo rat na mom otoku
    Epizoda 4: Kako je počeo rat na mom otoku (2)

U prošloj epizodi ostavio sam nejasno što se dogodilo sa našom djevom Dorinom i odabranikom života Pharaohom......

Dok neki prognoziraju hepi endove, neki tragične komedije, ja ću ispričati što je bilo pa neka tako ostane....

Uglavnom....... Svi smo već znali da je odabranik života Pharaoh uspio zavesti prelijepu djevu Dorinu..... Ali niste znali da je ta ljubav (koja je nastala na prvi pogled) zapravo bila neiskvarena i prelijepa toliko da su svi bili ljubomorni i jadni na njihovu sreću......

Svakog slobodnog trenutka prelijepa se djeva nalazila sa svojim odabranikom, izmjenjivali su zagrljaje i poljupce do jednog dana...... Toga dana leptirići u trbuhu spustili su se malo niže i prelijepa djeva je znala..... Njen odabranik života je pravi muškarac kojem će dati nevinost svoju....... Pozvala ga je u svoje odaje (sobu iz koje je isprašila frendicu...... Ustvari frendica se isprašila sama jer je našla jebača pa se preselila kod njega........) s očitom nakanom da mu totalno se prepusti i uživi...... Odabranik života nije to zloupotrijebio...... Bio je nježan i romantičan te je nevinost otišla na putu od ružinih latica u nepovrat (e sada ga baš serem...... ).......

Na kraju, šta je bilo? Ništa..... Voljeli su se i poštovali, lagano i nježno ševuckali i nitko nije na otoku bio sretniji od njih..............

Čiča miča, gotova priča.......

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Bok, ja sam Gregor Avatar od korisnika Iron Man
    Datum registracije
    04-07-08
    Starost
    22
    Poruka
    5,837
    Liked
    4 times

Kao prvo, ne želim da se likovi iz ove priče uvrijede napisanom pričom, kao drugo, ima mali prostih riječi i ne želim njima nikoga uvrijediti.

Prava priča o Raju

Hodaše Snješko i Neukrotiva rajem kadli se Snješku najednom prispava te on leže u hladovinu onkraj kamenzida te zaspi. Neukrotiva je udarila u šetnju rajem kad je došla blizu jednog stabla do kojeg im Xarfaxus naredi da ne dolaze i da ne jedu ploda s tog stabla.
    Pored stabla bi grm i iz njega virila jednooka zmijuga Vuxs. Čudnovato joj bijaše to oko, više je ličilo na rupu.
    Zmija Vuxs progovori: Oj, Neukrotiva, dođi, otkrit ću ti veliku tajnu.
    Ali Xarfaxus nam je rekao da se ne bližimo tom stablu i da ne jedemo ploda s njega.
    Ma, on samo priča pizdarije, boji se da ne saznaš istinu i tajnu velike moći.
    Neukrotiva se zamislila, što bi samo mogla da zna tajnu, bila bi moćnija nego Xarfaxus! Ona i Snješko bi vladali rajem i sva bića njoj bi se klanjala.
    Zmijuga Vuxs se počne uvijati i drhtati tako zamamno da je Neukrotiva krenula prema njoj. Prišla je blizu, ali je pazila da ne dotiče stabla zabranjenoga.
    Dakle, reče zmija Vuxs moraš kleknuti i ja ću ti ući u tebe da ti unesem tajnu velike moći.
    Neukrotiva je zastala, ali želja za moći je bila jača i ona posluša. Zmija Vuxs joj se uvuče u usta i počne migoljiti. Prvotno je Neukrotiva ostala zbunjena, ali joj se dopalo ono migoljenje te je s užitkom mljackala zmijugu koja je tvrdnula sve jače i drhturila joj u ustima.
    Nije joj bilo jasno kako je zmija Vuxs progovorila dok joj je glava bila u njenim ustima, ali to ju je uvjerilo da zmija ima veće moći od Xarfaxusa Svevišnjeg. Zmija Vuxs joj reče da ustane i nasloni se na stablo te da se uhvati rukama za granu. Ali ne smijem dirati stablo! Želiš li tajnu velike moći ili želiš biti Robinja Xarfaxusa? I Neukrotiva se okrenu zmiji te se nasloni na stablo i uhvati za granu.
    Zmijuga umigolji među njene noge i uvuče se duboko u nju. Kao i prije, Neukrotivoj ništa nije bilo jasno ali joj se svidjelo. Zmija Vuxs se uvlačila i izvlačila i Neukrotivoj je to godilo, godilo joj je kako je puni velikom moći. Bit će moćnija od samog Xarfaxusa. Zmijuga je opet pričala, ali sada nešto nerazumljivo, zato je naziva droljom i kurvetinom? Nije joj bilo jasno, ali uživala je u dobivanju tajne velike moći. Zmija Vuxs se sada zbilja derala i tukla jerepom po guzici. To, tajna je ovdje, Neukrotivoj se zacrnjelo pred očima i zapljusnula ju je tajna.
    Zmija Vuxs se povukla i rekla joj: uzmi ovu jabuku s ovog stabla i odnesi je Snješku da i on sazna istinu, ali tajna velike moći je samo tvoja.
    Neukrotiva je uzela jabuku, više ništa nije pitala nego je samo krenula ka Snješku uvjerena da ima tajnu velike moći.
    Snješko, Snješko, pojedi ovo. Snješko se probudio i trljao je oči, a zatim i jaja. Neukrotiva je vidjela da je on drugačiji tamo nego ona pa se zamisli. Snješko, pojedi ovo. Ali to je s onog stabla, ne smijemo. Ma Xarfaxus samo priča pizdarije, ako pojedeš ovo saznat ćeš istinu. Te mu ona ispriča što joj se desilo dok je on jeo jabuku. Reče mu i da ju je zmija Vuxs zvala kurvetinom i droljetinom kada je već bila skoro puna moći pa je to očito naziv za onog tko ima tajnu. Isto tako je zaključila da će od sada morati pokrivati rupu među nogama da joj tajna ne utekne van. Ona se zaogrnu lišćem i naloži Snješku da i on pokrije svoju sramotu.
    I tako, šetahu oni rajem, Neukrotiva reče da mora do zmijuge da joj objasni kako koristiti tajnu. Snješko se složi s time, ali ipak osjeti neku nelagodu kada se sjeti Xarfaxusa te krenu kod njega da ga zapita za savjet. Xarfaxus ga ugleda i odmah mu bi jasno što je posrijedi pa ga napadnu još izdaleka. Glupane, kretenu, idiote, rekao sam da se ne bližite tom stablu.
    Snješko mu ispriča što se desilo te da Neukrotiva sada ima tajnu velike moći.
    Kurvetina se pojebala, eto šta ima, ima triper i ima fetus, glupane, a ti si, idiote, sam kriv što je nisi pazio. Sada ću vas potjerati odavde, ali prije ćeš mi popušiti. I Snješko mu učini ono što mu je činio već stotinama puta. Xarfaxus mu ga utjera i u dupe dok mu je pričao što je tajna velike moći i da on sam odavno zna što je tajna velike moći.
    Snješko je shvatio da je Neukrotiva ništa drugo nego pojebana, ali je glupača pa je progutala priču i dala je pizde i još se hvalila pa će ih sada Xarfaxus protjerati iz raja jer će svi u Raju saznati da je njegova miljenica drolja. Snješku bi žao, ali ne toliko jer je bio svjestan da ga Xarfaxus više neće jebati u dupe bez vazelina pa mu bi i pomalo drago, ali mu se ne svidi to što će morati sa droljom dijeliti život i imovinu.
    Xarfaxus je svršio te je, koristeći svoje moći, prenio sebe i Snješka do Neukrotive koja je primala novu porciju tajne.
    Snješko je potegnuo Neukrotivu te joj opalio jednu iz kuka, a zatim ih je Xarfaxus izbacio iz Raja.
    -Evo ti tvoje velike tajne i moći, saznala si istinu, bit ćeš jebana cijelog života i rađat ćeš u mukama, a utroba ti nikad zdrava neće biti i ja ću te tući zato jer jesi kurva i bit ćeš zatvorena i udaljena od svijeta da se ne bi jebala!
    Just be yourself and if people don't like you fuck them

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

u kavezu kod miss Neukrotive i mss Ancksunamun

otvoren je novi hotel s 5 zvijezdica pod nazivom kavez.
    vlasnice Neukrotiva i Anckusanamun.
    Dođite u naš hotel i nećete požaliti.
    Pružamo vam udobnost,opuštenost,zadovoljstvo, užitak, tretmane o kojima nikad niste ni sanjali,strast koju nikad niste osjetili....

oggy (poznati priznati i provjereni jebač) je tiho čitao ovu reklamu i razmišljao o famoznom kavezu.Odlučio je posjetiti kavez da vidi koliko je istinito to što piše.
    Ulazi u hotel,dolazi na recepciju ,širom otvorenih očiju gledajući u miss Ancksunamun (prirodno nadarenu gospođicu,savršenih proporcija,odjevena sva u crno,kožno odijelo...) te ju pohotnim glasom upita :
    Madam kolika je cijena noćenja u Kavezu?
    madam odgovara: noćas smo besplatni,da privučemo goste;želite li sobu?!
    oggy pohotno odgovara:daaaaaa te uzima mobitel u ruke i zove ostatak ekipe na besplatno noćenje u famoznom Kavezu.
    Dok je miss Ancksunamun pokazivala dijelove kaveza Oggyu,na recepciji je sjedila Neukrotiva (vitka mlada dama duge kose,i jako kratke suknje)
    u hotel ulaze Sahataba,Fbs,Sahasa,Šaban i Dar.
    Kad je ugledao Neukrotivu Sahataba se odmah zaljubio,srce mu je počelo brže kucati, niz lice mu je potekla kapljica znoja,a u gaćama mu je muški ponos radio v[I]amo -tamo,[/I]sahataba je osječao da će mu penis potrgati hlače i otrčati do neukrotive kako bi se zavukao u dubinu njezine pussycat.Neukrotiva je zapazila kako ju sahataba promatra,te je brže skupila svoje duge noge kako joj sahataba ne bi zavirivao ispod suknjice...
    Anka i Oggy se vračaju iz obilaska kaveza..Oggy se pozdravlja sa ekipom a Anka i Neukrotiva komentiraju svoje goste.
    Anka je odlučila debelog i dlakavog fbs smjestit u njezinu sobu budući da je oduvijek maštala o divljoj jebačini sa debelim i dlakavim muškarcem,a fbs je bio kao stvoren za nju,naime tu se nalazi i sahasa njezina poslastica...njezin desert bez tlaka i trbuha... te šaban iskusni jebač,s velikom burgijom i velim brčinama.Anka,pošto je uvijek volila nastrani sex,odlučila je i šabana i sahasu smjestit u njezinu sobu,kako bi bilo još perverznije i još zanimljivije.
    Sahataba,Dar i oggy su pripali Neukrotivi.Neukrotiva je imala veliku sobu sa velikim bazenom,a u bazenu su bila sexualna ulja umjesto vode,budući da se nEukeoriva svake noći samozadovoljavala,umjesto glazbe su bili brojni zvukovi iz pornića,stenjanje,glasno disanje,uzdisanje,jecanje,aaahhh-ahhhh-ahhh....
    soba od anke je bila prepuna vibratora,bičeva,maski,..
    bliži se noć,i počinju orgije... iz ankine sobe čuje se bičevanje fbs-a ,sahase i šabana...koji uživaju u tako napaljujućoj boli....žele još,i još i joššš....
    dok neukrotiva roni u svom bazenu gledajući muški ponos od oggy-a,dara i sahatabe...
    dar-budući da je bio zgodan mladić,odlučuje prvi prići neukrotivi....no ljubomorni sahataba ga spriječava,te ga otjera iz bazena...
    umješa se oggy koji je bio snažan i jak,te upozorava sahatabu da je neukrotiva samo njegova,i da joj je on bio prvi jebač i da će biti i zadnji. ovaj puta se umješala neurotiva u svađu govoreći:
    "oggy,dušo,nije potrebno da sahataba ode,možemo mi to u troje"
    -i tako započinje sendvić između oggy-a neukrotive i sahatabe. te perverzna jebačina između sahase,anke,šabana i fbs.
    dar je pri odlasku iz hotela naletio na ljupku dorinu,koja je također tražila sobu u kavezu te su se njih dvoje vruće i strastveno izjebali na recepciji.

Lajkaj nas na Facebooku