wolf
Raspravljate o temi Prijedlozi za miss/mister uvlačenja u dupe u Igre bez granica forumu, dio Humor foruma; Ajmo novi prijedlozi.. Tesko mi je bilo ovdje odabrati, ima ih dosta koji bi zasluzeno odnijeli ovu titulu, ali da ...
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
wolf
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
love is in the air
icegirl
šaban, taj bi se svakoj uvukao u dupe!!!![]()
wolf
stupid is as stupid does
Nemam ja apsolutno nista protiv njega i ovo sve stoji sto si rekaoali jednostavno previse podilazi zenskom dijelu foruma..to sam svakako primjetila..i zato glas..
nema neke negativne konotacije tu po meni![]()
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
a ne znam, stvarno... nekako na ovim djelovima foruma di se ja krećem svi se uglavnom bez pardona svađaju
recimo, wolf... iako njega nema već duže vrime...
ma i edhemberg nastoji bit u dobre sa svima, uvik nešto u pozitivnom tonu, uvik nešto divno krasno... ali ne bi reka da je to "uvlačenje u dupe" jer je on u tome konzistentan... pa možda je čovik takav i inače...
Ali evo... nek' bude wolf
Pa zar se Wolf toliko svakome uvlači u dupe, ja nisam primjetio![]()
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
ajde bogati, kako nije... pa nema forumaša kojem nije udijelio bar jedan rep+ mjesečno, popraćen dražesnim komentarom
U principu, kakav je to čovjek s kojim se ne možeš pošteno izvrijeđat i posvadit?
Pogotovo jer sudjeluje u skoro svim temama i uvijek ima "mišljenje"
Ali kažem... već neko vrijeme ga nema na forumu, pa ono...![]()