Mister - irm
Miss - denserica
Raspravljate o temi Prijedlozi za titulu 'miss/mister ''attention whore'' u Igre bez granica forumu, dio Humor foruma; Krenimo.. Svi iznosimo svoje misljenje ovdje i tko ce sutit bit ce miss/mister uvlacenja u dupe...
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
Mister - irm
Miss - denserica
Ne moras posebno miss i mister
Samo jedan cwe dobiti pobjedu bez obzira je li musko ili zensko.
Miss - Arylin
*to je vec zaorana tema oko tebe bila pa eto
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
Uuu, osveta![]()
Kakva osveta, nemam drugu inspiraciju, a oko tebe su se vodile svadje i rasprave ovdje na doticnu temu pa eto
iako bi mi bila velika cast dobiti ovu titulu
I da - pozeljno je napisati ZASTO predlazes odredjenu osobu
Evo ja tebe jer previse brbljas, svugdje te ima i ne dao bog da netko malo odvuce pozornost, evo tebe.
Inace - nemam nista osobno protiv tebe, samo dajem argument![]()
Zadnji Uredio denserica : 18-01-09 u 14:16
Ne mogu se odlučiti, previše ih je
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Mogu li ja bit Mister sfinkterouvlakač?
S nikim se ne svađam, uvijek imam lijepu riječ za svakoga, slažem se sa svima i s nikim se nisam porječkao.. u svakoj temi sam prisutan, nikad nisam nikog kritizirao i iz svakog mog posta jednostavno isijava moja beskrajna želja da se svakome svidim i da me svi vole?
Eto... jel' mogu ja jel' mogu ja... pliiiiiiiiiiiiiiiiiz
![]()
Ne, to je zauzeto, neki se uvlače i više![]()
niš od ovog...
Giggs... Giggs will tear you apart... again
Pa i pretpostavljala sam da se nece imati muda u ovakvim titulama bas.
Otvaram prijedlog za miss/mister 'amaterke'.
Pa neka se krene s tim onda![]()