| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Recite nešto nicku iznad vas u Humor forumu; Citat: Pravi autor: gggiga Što nisi u Belfastu Zato sta bi me ubili protestanti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1904 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Recite nešto nicku iznad vas @ gggiga: ma odmah idemo u konzum po K-pivo...garant ima ono uzmi 3 plati 2 ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #1906 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Recite nešto nicku iznad vas Ma sta ako dobijes slike gggiga... ko ti danas ne posalje slike diskvalificiraj ih... barem dvojicu... onda ce ti bit lakse organizirat... ![]() @pajo patak... Nema takve akcije trenutno u Konzumu... ![]()
__________________ O Boze fala ti kaj purgeri smo mi... O kako bi vi sretni bili da ste purgeri... |
| | |
| | #1907 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Recite nešto nicku iznad vas @ gggiga: ajde dobro...idem u grad malo po fontanama proć ako ima koja kuna ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #1909 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Recite nešto nicku iznad vas Citat:
![]()
__________________ Nije lijepo ono za što nam kažu da je lijepo. Lijepo je ono što se nama sviđa | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nick |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:09.

karlan ili ništa