| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Recite nešto nicku iznad vas u Humor forumu; Dečko u usponu.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Recite nešto nicku iznad vas ![]() mislio sam se zna da sam protiv toga... a razlog zasto se ulizivat maslowu ?? ajde da sam to napiso tebi ili kikiju, nebi imo nis protiv tvoje recenice...a ovako ![]() john doe... neznam ga bash...(sad bi ja trebo rec da se on tebi ulizuje ??)
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Recite nešto nicku iznad vas Ne ulizuje mi se, prije da me ljuti ![]() (a vi ste se svi redom malo zeznuli....nije ovo da trebate reći nešta O nicku iznad vas, nego da trebate reći nešta njemu....kužite razliku? Ili da vam nacrtam ) |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Recite nešto nicku iznad vas Ok, zašto frendica i ti niste šetale pasa u nedjelju oko 12 po korzu? Ja sam bio u teškoj napasti da svakom curetku kojeg vidim priđem i kažem: Sorry, gđice, izvinte što vas vako uznemiravam, ma jeste'l vi možda teta ili teta ,ovako nekako: ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Veteran | Re: Recite nešto nicku iznad vas Pogled s tvog avatara me hipnotizira svaki put kad ga pogledam ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: nick |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:25.

Ili da vam nacrtam
,ovako nekako: