| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? u Humor forumu; Hmm,eto, gledala bih Američku pitu ....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Hmm,eto, gledala bih Američku pitu .... ![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #93 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Pitala ga zašto stalno pije?
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #95 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Našla bih mu devojku, definitivno!!!!! Hitno mu je! ![]()
| | |
| | #97 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Rekla bih mu da se šalim, i da ne vara svoju devojku ![]()
| | |
| | #98 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Išli se naklopati negdje kod nje, a poslije na splavove ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, osobom, ovom, radili, sta, ste, trenutku, vas |
« neukrotiva chat topic o svemu (da se ne offtopičari po ostalim temama)
|
Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:41.

Samo što sam zajebant po prirodi

a