| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? u Humor forumu; Nemam pojma... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Purger | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Nemam pojma ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #112 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? npr. kako mu se svidjaju plitvice (vidio sam da je postao par slika otuda) ![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Sjeo bi sa njime na plažu i komentirao maličke i veličine hupsera koje posjeduju. Izgledali bi k'o ona dvojica starčeka iz Muppet Showa. Naravno, par kartona Bavarije u mobilnom frizideru. Tako bi bilo po danu. Navecer, ista slika jedino što mjesto radnje ne bi bila plaža nego neki elitni bircuz pun kvalitetnih malički sa pripadajućim hupserima... sve vec imam isplanirano ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #114 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? itinerar je za 10 ja zaista nemam nista vise za dodati ![]() apsolutno romanticno ![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! |
| | |
| | #116 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? ja sam pocascen ako mogu pridonijeti povecanju tvog znanja, a ne samo kilaze ![]() probao je natjerati da popije neko drugo pivo mislim da mi uopce ne bi bilo tesko ![]()
| | |
| | #118 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? nudim cevape s lukom i kajmakom, moze? a poslije jedan podrig, onako muski ![]()
| | |
| | #120 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Pozvao ju da FBS-u i meni pravi drustvo u komentiranju hupsera. Čak bi njoj za dusu koji pakosni komentar ubacili za nekog metrosexualca ![]() I naravno, oboje bi im pokazao da postoji svijet roštilja i izvan ćevapa sa kajmakom. Sunce vam nemastovito ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, osobom, ovom, radili, sta, ste, trenutku, vas |
« Kaladont
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:17.

imas dobar ukus