| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? u Humor forumu; Ptala bih ga kako se prave sarme.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Ptala bih ga kako se prave sarme.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #133 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Ne bih joj ja okrenula leđa ![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #134 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? popricao i pojeo sladoled sa njom ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #140 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? @lulu: probao s njom sva "cudesa od mesa" u BG @white devil: ne znam sta bi...strah me pogledati je u oci ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, osobom, ovom, radili, sta, ste, trenutku, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:44.