| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? u Humor forumu; Ma to ja tako kažem jer znam da voliš krumpire.... Idemo u loze, najbolje šta sam čula danas prijedlog...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1555 (permalink) |
| charolastra | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Igrao se sa džukcem ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1558 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,886
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? ma niš'... samo bih ju gledao i 'pasao oči' P.S. vjeruj mi, ne bi željela pjevati samnom- nemam sluha ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #1559 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Pila kafu u Zagrebu u nekom lepom kafiću...
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #1560 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? .................................................. ajde dobro..gladan sam..kuhali bi neshto..
__________________ Sve ste lijepe hvala Bogu, da vas ljubim Sve ne mogu, neka bude božja volja pa nek priđe naj bolja... |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, osobom, ovom, radili, sta, ste, trenutku, vas |
« plus/minus
|
Boca istine »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:37.

PETICIJA za promjenu mojeg nicka