| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? u Humor forumu; izašao bi joj u susret... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2022 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? popricala da se upoznamo
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #2024 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? kako romantično , zagrlila ga i šutila... to najviše voli ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #2026 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,886
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? pa da se odmori od silnog rada- malo uživao... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #2027 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? umorili se pa odmorili pa opet umorili ![]()
| | |
| | #2029 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? odpjevala hit, on bi svirao ![]()
| | |
| | #2030 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? vajn šato vaj šato vajn šato ![]() kvrapcu malom sad mi se opet jede... Prospić, ajmo u restać neki ![]() Ke Propić zna nekaj svirat, e usput dok smo u restaću može neka ![]() Wolfie Uživala bi i ja s tobom, baš bi se lijepo razgovarali ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, osobom, ovom, radili, sta, ste, trenutku, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:01.

, zagrlila ga i šutila...
to najviše voli 
PETICIJA za promjenu mojeg nicka 
vaj šato