Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? u Humor forumu; Istjerao ga van sa privatnog posjeda jer smeta u odrzavanju dobrih odnosa susjed-mama. Neš ti meni tu mahati nekakvim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-08-07, 09:34   #231 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,491
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku?

Istjerao ga van sa privatnog posjeda jer smeta u odrzavanju dobrih odnosa susjed-mama. Neš ti meni tu mahati nekakvim bakljama
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 09:35   #232 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,637
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

to nisu obicne baklje prijatelju...to su baklje ivanjske
zao mi je sto nema vise Roka-stovatelja pa da ti on objasni bolje neke stvari

OT: vjerovatno bi zajedno mahali bakljama hahaha
Star 14-08-07, 09:37   #233 (permalink)
Dr. Love

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Na kraju vjerojatno zvali vatrogasce koliko smo spretni
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 09:38   #234 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,637
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

vjerovatnije da bi zvali sanadera...ops sorry, kanadera
Star 14-08-07, 10:15   #235 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,664
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Pobjegala sto prije od baklje
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 10:16   #236 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,607
cina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

pitala je koji kurac radi budna ovak rano
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 10:17   #237 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,664
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

khm..radim. Pitala ju hoce doci pomoci mi?
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 10:19   #238 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,607
cina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

rekla joj da imam pametnijeg posla

Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 12:28   #239 (permalink)
mozak organizacije

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,210
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

izasao bi joj u susret glede viskoziteta
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 12:45   #240 (permalink)
Dr. Love

Pričao sa njim lovačke priče o bubanju
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: iznad, osobom, ovom, radili, sta, ste, trenutku, vas

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114