| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? u Humor forumu; Citat: Pravi autor: vibica ti bi pojeo nasu cinicu bad, bad boy! ribice si bas ne pasu s lavovima koliko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #302 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Pitaj Silencea kako to ide.. nas dvojica (+Maslow) smo pili 3 rakije paralelno Kad se istreniraš, javi se pa se dogovorimo za nešto ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #304 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? hehe.. upravo sam smislio pakleni plan za vibicu.. šteta što će morat pričekat negdje 2 godine tiče se nekog alkohola.. ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #308 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? white devil: sviđa mi se tvoja ideja ![]() vibica: hm... pričekaj još tih godinu i 7 mjeseci ![]() locrian: rekoh već, ne radi večeras pa zašto da ne sjedne s nama popit nešto..
| | |
| | #309 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? ja on i prospero..gume bi na asfaltu dero...buku radio i zajedno cvijeće sadio..onda otišli na pivu pozvali bi i cinu
__________________ Sve ste lijepe hvala Bogu, da vas ljubim Sve ne mogu, neka bude božja volja pa nek priđe naj bolja... |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, osobom, ovom, radili, sta, ste, trenutku, vas |
« Chat tema
|
postavi pitanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 3 (2 članova i 1 gosta) | |
| dark_zg |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:26.

Pitaj Silencea kako to ide.. nas dvojica (+Maslow) smo pili 3 rakije paralelno