| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? u Humor forumu; ja ga stignem..al kad ga ti zgrabiš!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3981 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? ja ga stignem..al kad ga ti zgrabiš!! ![]() ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #3983 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? fbs makla muža iz teme jer mi on nije više napet..sa njim je već dosadno ali daidžu ćemo odrat ko malog slatkog zeca ![]()
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #3985 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #3987 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Pitao ga jel' on igra igre jer vidim da ima Princ of Persia avatar a mislim i potpis.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #3988 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? potpis je moja umotvorina a igru nisam igrao ali hoću svakakoOT: našao se s njim u Brodu i otišao na piće
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #3990 (permalink) |
| Veteran | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? valjao se gol po snijegu
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, osobom, ovom, radili, sta, ste, trenutku, vas |
« Boca istine
|
postavi pitanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 3 (2 članova i 1 gosta) | |
| dark_zg |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:25.

a igru nisam igrao ali hoću svakako